QUEEN0888 Arzuozer Ya bende akşam çabuk uyuyorum 😅Uykusuz kalamıyom.InşeAllah sen doğumun bi kaçgüne olur 😄
Celiktss 32 olduk biz de bugün. Doğum planlaması kaçıncı haftalarda konuşulmaya başlıyo acaba? Bu arada dediğiniz ağrı vs bütüün belirtiler bizde de mevcut. Hanımefendi iyice ağırlaştı taşımak bile yorucu
betulisgrn QUEEN0888 35+5 teyiz geçen hafta doğum kanalına girdi benim oğlan bu hafta biraz daha indi aşağıya, her an tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum, bolca kasılmalar ve ara ara sancılar olup geçiyor bekliyorum gelsin diye 🥺🥺
QUEEN0888 betulisgrn Korkma canım .Bende 34 haftada doğum yaptım cığergelıştırıcıde yaptırdım😊1 hafta kuvezde kaldı çıktı 😇InşeAllah vaktınde gelıcek
betulisgrn Bebisinannesi23 benim mide yanmam olmuyor ama bana olursa eğer diye bunları önerdiler canım benim dene bakalım şifa olsun inşallah 🥰
Tugba4268 Bnmv-1 hirckirik sesi yok ama tık tık vuruyor degilmi 3 sn falan bende bu gece vurma sesiyle uyandım heralde hickiriyor dedim
Seda3425 Yarın 30. Haftaya giricem ve inanılmaz derecede midem yanıyor mahvoldum resmen sanki kibriti yakmış içime atmışlar🥺😢 ve geceleri yatmakta zorlanıyorum sağa dönsem sağ tarafim ağrıyor sola dönsem sol tarafım agırıyor ya