Bernnnaaaa QUEEN0888 31+2 deyiz bizde. Dediğiniz gibi bazen çok hareketli bazen sakin oluyor genel olarak biraz hareketler de azalma var bu durumu başla yaşayan var mı merak ediyorum. Kaburgalarımın batmaya başladı bel ağrım da var bazen baş aşağı durduğunu hissediyorum midemin üzerinde kocaman bir ayak var mesela suan 😂 progestan ağızdan aldığım için uyku problemim yok şuan 🙂 37leri bir görsem rahatlayacağım az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi 🙏
Bus34 QUEEN0888 mesela dün kaburgamin altinda bir his vardi sertlik egilip kalkarken canımı acıtıyodu .Ama şuanda yok bir hareketlilik.
Gozdeuslu [silindi] bende aynılarını yaşıyorum, kasik ağrısı, aşağıya baskı, nefes darlığı benim ikinci hamileligim ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım şuan yaşayınca insan bir geriliyor emdiseleniyor, hayırlısıyla kucağımıza alalim
[silindi] Gozdeuslu evet benimde 2. Bende biraz korkuyorum ama hayırlısı. Rabbim korktuğumuzu başımıza getirmesin inşallah
ftmdyn22 Seyma0323 internetten baktım sol tarafınızda uyuyun yazıyordu her yerde o yüzden korktum bende 🙈
Seyma0323 ftmdyn22 Geçen ki kontrolda doktoruma söyledim ben hep solumda yatıyorum artık ağrıyor mecburmuyuz diye sordum o da hep solunda yatarsan uyuşur tabi ara sıra sağına yatabilirsin dedi ama ben gene vicdan edip yarım saat sonra tekrar dönüyorum
girl_boy_annesi QUEEN0888 32+3 den selaaam benim bebiş biraz aşağıda duruyor mide yanması yapmıyor şuanlık yalancı sancılarla baş etmeye çalışıyoruz 😅
Taricat QUEEN0888 31+3 ’üz . Mide yanmam vs yok prilam kullanıyorum düzenli olarak hem bulantıyı önlüyor hem midemi rahatlatıyor sanırsam , 1 gün icmesem kusuyorum hâlâ 😬 onun dışında çok çok halsizlestim sürekli uyku istegim var tuvalete bile kalkıp gitmeye halim yok karnım iyice buyudu zor hareket ediyorum 🥺 evin içinde bile yurutemiyorum hemen popoma bacağıma kramplar girmeye başlıyor kitlenip kalıyorum bazen 🤦🏻♀️ çoğu bitti azı kaldı işte öyle avunuyorum
Nazendehanim QUEEN0888 aman erken doğum riskin varsa otur şimdi boşver 😂 sen benden ondeydin galiba kaç haftalık oldun
Arzuozer QUEEN0888 38+3 ten selamlar kasık ağrısı sırt ağrısı mevcut halsizlik ve baş dönmesi sanki ilk haftalardaymışım gibi geliyor sürekli yatmak istiyorum 😒🤨
QUEEN0888 Arzuozer Ya bende akşam çabuk uyuyorum 😅Uykusuz kalamıyom.InşeAllah sen doğumun bi kaçgüne olur 😄