Nghnelms mervebeklevic ben su icme sıkıntısı cekiyodum elhamdülillah suyumu düzene sokunca herşey normale döndü 😬
9ay10gun mervebeklevic benim kızım 32 haftalıkken 43 cmdi 🤣 doğduğunda yani 😅 gayet iyi boyu sizinkinin
mervebeklevic 9ay10gun hay masallahhhh😂 bende suan 32 haftalık oldum bakalım kaç oldu boyumuz 🥹 bu resimde 24 haftalıkken verildi 30 cm’miş 24 iken🧿 😂
mervebeklevic nilsmomy yok 30 cm imiş 24. Haftada 🥹 suan 32 haftalık bakalım kaç cm doktora soracağım 😂
tecrubesizanneadayi12 mervebeklevic canım normal ultrason kağıdı veriyor ys orada yazıyor zaten bilgi kağıdı vermiyorlar ayrıyeten sen son kontrolde sana verdiği ultrason fotoğrafını yüklersen yardımcı olurlar
seyma9188 mervebeklevic Bugün kontrolüm vardı 30+0 haftadayız 1661 gr 40 cm dedi.Geçen ay boyu daha hızlı uzamıştı.Çok fazla yoğurt,ayran tükettim sanırım ondan 😁 28 cmden 37 cm e çıkmıştı 1 ayda😁
mervebeklevic seyma9188 maşallahhhhhh maşallah kız benim 31 haftada 1640 kg bana önden gidiyor bu cocuk cok kilolu diye diye psikolojimi bozdu ya doktor😂