nilsmomy mervebeklevic ay bilmiyorum kafam karıştı shjsjfkdjff benim bildiğim fl mm cinsinden yazılıyor, onu da 7 ile çarpıp cm cinsine çeviriyorsun boyu çıkıyor. Şimdi 43 mm yazmış ya 7 ile çarpınca 301 mm oluyor o da 30 cm 😂 yani doğrusu buysa tabi shshd
Der_0 nilsmomy 4,3 mm ise eğer 7 ile çarpıp 30 cm evet ama bunda arada virgül yok diye kafam karıştı tuhaf bir ultrason kağıdı 😂 direk 43 yazıyor
nilsmomy Der_0 shdhdjfj kiz mm cinsinden yazılıyor ya onu cm e cevirmek lazım işte 🤪 eğer 43 cm falansa maşallah ama benim bebe 33. haftasında 43 cm 🥹🥹
mervebeklevic nilsmomy yok 30 cm imiş 24. Haftada 🥹 suan 32 haftalık bakalım kaç cm doktora soracağım 😂
adensema FL 43 mm yazıyor yani milimetre 4.3 cm ediyor bildiğim kadarı ile fl yazan kısımı 7 ile çarpıp bebeğinizin boyunu bulabilirsiniz 🌸
Der_0 mervebeklevic 30 cm benimde kafam karıştı beynim dolu 😂 43 cm diye okudum 4,3 mm 7 ile çarp= 30 cm 🤝🏻 Şimdiki haftasna göre ise 42/43 olmuştur
Nghnelms mervebeklevic ben su icme sıkıntısı cekiyodum elhamdülillah suyumu düzene sokunca herşey normale döndü 😬