Dilara556 Ebrarabla_06 maşallah sırrı nedir böyle zayıf kalmanın ben sanki mutfağın önünden geçince kilo alıyorum 😅yediğim de yok
Elibo Dilara556 36 dayım ilk 8 haftada 6 kilo verdım 59 oldum ve suan cok cok tok olursam 67 oluyorum
miracefemom7 Boyum 178 58 kilo ile hamile kaldım 70 kiloya ulaştım 28+3 normalde asla kilo alamayan biriydim memnunum aslında ama doğuma kadar 75 80 olmasam bari 😂😂
Dilara556 miracefemom7 bende 75-80 olacak gibiyim o değil 57 kilo ile hamile kaldım hayatım boyunca 60 ı görmemiştim şimdi 67 yim doğuma kadar bende öyle olcak gibiyim
Sare_benan Dilara556 Benim kilom ideal aslında çok almamak için yemedim açıkçası bebeğimde 2 hafta gerilik çıktı dediğiniz gibi muza süte çok ağırlık verdim inşallah toparlanırız
Dilara556 2022bebeki bende 2 haftada bir hamur işi yiyorum çok da değil aslında 😅ekmek bile çok az tüketiyorum
Dilara556 pamukprensesss o zamanlar bende düzgün beslenemiyordum öğünlerimi bile yiyemiyordum doğru dürüst sonradan iştah geliyor geri
Ebrarabla_06 Dilara556 kusmaktan bulantıdan alamıyorum canım benim yemek kokuları falan tiksiniyorum onun için hiç almıyorum direk veriyorum sende yolunu değiştir mutfağın önünden geçme canımın içi 😂
ballibocek Dilara556 27 hafta başladı ama sürece zaten kilo ile başladığım için ben diyetisyenden destek alıyorum şimdilşk sadece 3 kilo devamına bakıcez
Dilara556 ballibocek doğumdan sonra hızlı veriliyor diyorlar kilo zaten emzirme döneminde baya gidiyormuş kilolar
ballibocek Dilara556 umudum o yönde :)) muhtemelen son dönemeçte biraz hızlı kilo alınacak bakalım, ne gelicekse gelicek başımıza artık :)))
minikturtam1 Dilara556 36+5 haftalik olduk 57 ile hamile kaldim suan 65 kiloyum. +8 kilo ile yola devam ediyoruz