2022Mom2022 ayyybirgün bundan ötürü sinirlenecegım aklıma gelmezdı. En basından beri erkek olursa ismini esım koymak istedim tamam dedım müsade ettım. Laf arasında bır kere erkek olursa onune babamın adınıda koyalım güzel olur dedi. Bende ozaman ıkı tane isme karsıyım ayrıca babaymıs dedeymıs yok ölmüşmüş adını yasatalım falan istemıyorum demıstım. Tamam demıstı. Bugun erkek olacagını ögrendım esıme söyledm. Kayınvalidemde adını ne koyacaksınız demıs esıme esımde söylemıs. Eeee hani hasan ….. olcaktı demıs. Eşimde tek koyacagız demıs. Bıraz alındı annem dedı. Kan beynıme sıcradı .sinirlendim sinirlenince saka yaptım ya tabiki tek isim olacak dur sinirlenme dedi. Bu işin sakası falan olamaz dedm. Ikımızın cocugu ama ben içimde büyütüyorum bu cocugu.. ben gecelerı defalarca uykumdan uyanıyrm cNım yanıyor saga sola dönemıyorum. Ben yedıgımden içtigimden fedakarlık yapıyorum . Bilmemne senın bile hakkın yok ismi koymakta dedim. Sonra tamam dedı sinirlenme bırdaha konusunu bıle acma dedm tamam dedi. Kapndı tek isim vee istedigimiz isim olacak :)