Esraliiii Moon_light ahaha ah canım bir kaza hiç beklemiyordm da Allah’tan iyi geciyor yoksa mahvolmstm
cahillesohbetikestim Esraliiii karnım baya çıktı bu sefer Alp oğlanda daha minikti sanki 😁 bir de daha kontrole de gidemedim haftaya gidicem inşallah 🥰
Deletedmom_30 Esraliiii ay oğlun nuu oluyorr☺️☺️ya masallah☺️kızçen tek kaldı☺️tam bir prensesss☺️☺️☺️☺️🌸🌸🌸
Esraliiii cahillesohbetikestim bende 5 Ekim sen son gittim 1 ay sonra gel deyince beklemek zor oldu 11 Kasım’da detaylı var valla cok heyecanlıyım
cahillesohbetikestim Esraliiii 16 Kasım gibi de biz yaptırcaz inşallah 🥰 bakalım kime benziyor ufaklık abisi gibi olacak diye hissediyorum ama bakalım 😁
Esraliiii cahillesohbetikestim devlette mi yaptıracksın canım ben ilk defa devlette detaylıya giricem
cahillesohbetikestim Esraliiii evet abla araştırma hastanesinde yaptırcam bakalım bir aksilik çıkmazsa öncekinde özele gitmiştim fiyatları çok artmış ondan devlete gidicem
Esraliiii cahillesohbetikestim evet baya baya yüksek özel 1500 olmş inşallah bir souen yoktur 🥰bebişlerimizin