tugbanurr kbra19 6.haftadan itibaren başlamıştı ilac da kullanıyorum ama gece kusarak uyanıyorum doktoruma söyledim bugün gündüz için de ek olarak ilac yazdi
tirtilinannesiii kbra19 evet bel kasık ağrısı bendede çok oldu hala bel ağrım oluyo şuan regl tarihim olduğu için sanırım ağrılarım daha fazla
raziye6327 9+4 olduk bulantılar çok kötü ilaç bile fayda etmiyor 😭 bide sürekli sağ tarafımda batmalar sancılar oluyor doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi
denizarenmom catandgirlmom asko kotu bir haberim var mide bulantisina elveda diyip bel agrisina hosgeldin diyosun🥲
catandgirlmom denizarenmom hahaha ilk belirtilerde belim çok ağrımıştı, şuan tam anlamıyla bel ağrısı çekmediğim için büyük konuşuyor olabilirim ama bel ağrısı daha çekilebilir gibi geliyor 🥲 şu bulantı bitirdi beni
catandgirlmom denizarenmom her aşamada farklı zorluk annelik daha bebeğin rahme düşmesinden başlıyor tüm zorluklarıyla demek ki 🥲 hem çok duygusal hemde zor bir süreç tek duam sağlıklı olsun her şeye katlanırım 🥲
denizarenmom catandgirlmom yaa tabiiki boyle aglasiyorum ama bir tekme atiyor hep ayni heyecanla karsiliyorum🥺
Glc9 tirtilinannesiii 5+1 deyim aşırı derecede beyaz ve şeffaf akıntım oluyor birde baş dönmesi başladı yeni yeni sürekli yatmak istiyorum artık😴
Ozlemmisss tirtilinannesiii en büyük benim bebiş galiba 😄 13 +1 deyim ve 93 günlük hala 1. Trimester yazıyor ne zaman ikiye geçicem 😄 bugun çok mide yanması yaşadım onun haricinde iyiiymm şükür 🥰🌸🌸
melisaugtr tirtilinannesiii 7+4 olduk biz de. Aşırı bulantı, bazen kusma, gaz sancısı ve sürekli gaz çıkarma isteği, kabızlık ve sürekli uyuklama yaşıyorum🤦🏼♀️ birde sürekli acıkıyorum 🙄 minik kalbini duyduk şükürler olsun 🙏🏻🥹💕 sizde durumlar nedir?
Likayolcusu tirtilinannesiii bizde yeni öğrendik 3 haftalıkmışız 😅 hafif kasık ağrısı var şimdilik bi de koku hassasiyeti