tirtilinannesiii Hello beybiler nasılsınız biz 5+2 olduk hafiften midem sallantıya geçti 4+2 de kesemiz minnacıkta olsa görüntü kalp atışını duymak için 7. Haftamızı bekliyoruz sizler nasılsınız durumlarınız ne alemde😀
Kaderoz1 tirtilinannesiii bende 5+1 oldum benim çık hafiften sallantıda ama çok güzel bi duyguu gerçekten ☺️
Ceyda76 tirtilinannesiii kızlar sk sk yıyıp azar azar yemek biraz mideyı bastırıyor leblebı kraker haşlanmış patatesle 8haftaya geldik şükür
Esmaaa61 tirtilinannesiii 9 haftaliğız, sürekli bir acıkma hissi var,yiyorum bir saat geçmeden sanki hiçbir şey yememiş gibi tekrar acıkıyorum 🤦
Omerr_ Bulantidayiz bacim((( 10 haytayi keçdim hala bitmedi. Tek sikintim bu bulanti. Hayatdan soğutdu beni(( sende varmi bulanti falan?
tirtilinannesiii Omerr_ hafiften başladı dün geceden itibaren var şimdiden böyleyse seni düşünemiyorum bile
Puhu_ishak Selamlarrr ben de 9. Haftadayım gerçi geç döllenme nedeniyle 7 diyorlar da 1 haftadır felaket bulantı yaşiyorum bir de güç uyanık kalıyorum bıraksalar sürekli uyurum
Rumeysacakmak 7 haftalık hamileyim , 2 haftadır hiç bir şey yiyip içemiyorum bugün acillik oldum koca bir serum yedim . Yeni bir hap verdi doktorum , bununla da geçmezse bulantı ve kusma biraz hastaneye yatırmak zorunda kalicaz dedi :(
Dila5 5+3 üm henüz belitilerim yok haftaya doktora gidicem keseyi vs hiç görmedim daha, haftaya gidersem kalp atışını da duyarım diye ertledim biraz
kbra19 tirtilinannesiii 4+3 yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görürüz bizde 😍 Mide bulantısı yok bende başlamayacak diye seviniyordum 5. Haftada falan mı başlıyor ya Bel ağrısı var bende şuanlık
tirtilinannesiii kbra19 evet bel kasık ağrısı bendede çok oldu hala bel ağrım oluyo şuan regl tarihim olduğu için sanırım ağrılarım daha fazla
Gumussule1 10+4 prilam içiyorum ama gecmiyo bulantı yemek yiyememekten kilo verdim 12 haftadan sonra istah acilir diyo doktor inşallah bakalım
catandgirlmom tirtilinannesiii 10+3 deyim ve sabah uyandığım andan gece uyuyana kadar midem bulanıyor 🥲 o sağlıklı olsun da ben çekerim diyorum 2 trimestara girmeyi istiyorum hevesle belki bulantışarım geçer diye
denizarenmom catandgirlmom asko kotu bir haberim var mide bulantisina elveda diyip bel agrisina hosgeldin diyosun🥲
meerveyangoz55 Merhaba beta hcg 4 gün önce 103 çıktı Bugün 252 doktor gebelik olmayabilir dedi haftaya gel dedi açıklama yapmadı varmı sizce ?
tirtilinannesiii meerveyangoz55 biraz yavaş yükselmiş gibi bikaç gün sonra tekrar kan ver bence canm kendinide üzme derim bazen doktorlarda yanılabiliyor
tugbanurr tirtilinannesiii 8+4 üz prilam içmeme rağmen bulantılarım oluyor uyku halı ve yorgunluktan birşey yapamiyoruum