nuurrceren 34_34 arkadaşlardan duyduğum kadarıyla mesai içi 7,5 milyar / mesai dışı 10 bine kadar yolu var diye biliyorum 🫠 bide hastaneden kaynaklı gecelik olarak ücret de alabiliyorlarmış 🤷🏻♀️
Merveeeeeee97 34_34 13 bine 2 hafta önce tanıdğımbirisi yaptı. Ama gece yatmaya ve gece doktorun gelmesi ücreti içinde diye biliyorum
Merveeeeeee97 melikee16 ben randevuya geç kalmıştım ama doktorda doğumdaymış nstye girdim 3 kişi sonra felen doktor aldı ve öyle 2 dk bakıp göndermedi iyice baktı ve karnım sıkı olduğu halde zar zor gördü ona rağmen başından sağmadı. Yapmacık bir insan da değil. Bazen kötü yorumlarda yapıyorlar ama o kadar yoğun bir doktorun biraz yorgun olabileceğini düşünmüyorlar. Ve randevu bulmak gerçekten 1 ay sürüyor 😬
melikee16 Merveeeeeee97 ben cok araştırdım hiç kötü yorum okumadım. Sadece hastane konusunda tedirginim. Birkaç kötü yorum gördüm internette ona kafam takıldı.
91mer Ablam nehir hocaya gidiyor Rami hastanesinde ve cok memnun 38/5 haftalarına Kesinlikle normal doğum diyor sancı gelmeden almam . Normal doğumu destekliyor . Hastane olarak bilmem ama yoğun bakım ünitesi varsa bence güvenin