egeninincisii Bereninannesi O yatan parayı kullanabileceğiniz son tarih diye biliyorum ☺️ 4 aydan fazla yatar muhtemelen
Sumeyyemehmet_erdem Hayır e devlet sayfasının ekran resmini aldım varmı yokmu diye size atim dedim yapamadım
Sennerdedir Bereninannesi Sosyal yardım başvurusu yapmıştım onaylandı geçen ay aldık parasını da elektrik faturası eşimin üzerine ben faturayı götürsem ödeme yapabilir miyim acaba
Bereninannesi Sennerdedir onun önemi yok önemli olan sana çıkması ptt kurum ödemelerinden sorgula bakayım çıkmış mı çıkmışsa görünüyor zaten
Sennerdedir Bereninannesi Yok canım bana çıkmamış baktım fatura eşimin üzerine ona mı çıkar acaba bilemedim
Sumeyyemehmet_erdem Bereninannesi dediğiniz sayfaya giriyorum en altta ödenecek kayıt bulunamadı diyor anlamadım
Bereninannesi Sennerdedir bu yardım sosyal yardım parası çıkana veriliyormuş e sana da bana da çıkmış bana elektrik desteği de çıkmış sana niye çıkmamış ki anlamadım
Bereninannesi Sennerdedir faturanın eşinin üzerine olmasının bi önemi yok bizim fatura da eşimin üzerine ama yardım bana çıktı ona değil
Makarnaasigi Bereninannesi Benim ihtiyacım yok şimdi yaparsam ihtiyacı olanların hakkı boynuma düşer💁🏼♀️
Sumeyyemehmet_erdem Bereninannesi ben hiç yardım almadım eşimin sigortası var ben ondan faydalaniyorum öyle çıkarmı ve şuan 39 haftalık oldum