YagizAsyaMom Yasemindemirtas yani vuruyor ama az az sanki dokunuyor sadece ben gribim belki ondandır diyorum grip olduğumdan beri böyle çünkü daha da geçen hafta gittim muayneye gayet sağlıklı ve iyiydi hata göbeği 1 hafta önden gidiyordu. Bence iyiler evham yapma korkma
Buskat Ebruuuu64164 Yasemindemirtas bsebse YagizAsyaMom Neyse yalnız değilmişiz hepimizin bebekleri bazen hareketsiz olabiliyormuş . Bende sanıyorum ki herkesinki hop hop hareket ediyor benimki sakin😊 demek olabiliyormuş
bsebse Yasemindemirtas gecen hafta cilginlar gibiydi bebegim bu hafta 2gun nerdeyse cok az hissedilir ve cok daha az hareket etti cok endiseliydim. Ertesi gun eskiye dondu. Hala duzene girmediler galiba bikac gun cok bikac gun az. Gunde 10hareket saymak yeterli diyorlar
Yasemindemirtas bsebse ya bıgün hiç hissedemedim canım. Korkmaya basladım aksamları hareketli olurdu hep bekliyorum yok :( sende de böyle cok mu sessizdi
Sedaergn Kilolar ne alemde peki kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı sonuçlar nasıl geldi. Benim şekerim yok ama çok meğillisin dedi birde 13 kilo aldm bebek iri dedi normal doğumu olumsuz etkiler dedi diyetisyene gitim periz verdi iyiydim ama birkaç gündür kaçamak yapıyprum canım sürekli bişiler yemek istiyor🤔
bsebse Sedaergn seker yuklemesi yaptirdim cok sukur sonucumuz iyi. 7bucuk kilo aldim. 25+5te 940 di bebisimde :)
Sedaergn bsebse bende 28. Haftada gideceğim inşallah😊 aramızda 1 gün var sağ salim kucağımıza alalım inş🙏🏻🙏🏻Tüm anneler inş
bsebse Yasemindemirtas illa ki hareket etmistir hepsini hissedemiyoruz bazen bakiyorum denk geliyo dalgalanma goruyorum ama hissetmemis oluyorum. Sen yorgunsan bebisinde yorgundur sen cikolatali sut falan ic uzan. Ben bide isik testi yapiyodum :) gece yatak odasinda otururken karanlikta telefonun flas isigini tutunca tepki veriyor bi dene istersen
Ezgi14 Sedaergn bende 27 yim. Ozellikle bugun be ek sanki icerden bi noktayi ittiriyor gibi hissediyorum. Bebek toplanmask veya kasilma boyle bir sey mi onu da bilmiyorum.. Kontrolumde soyleyecegim bakalim
Sedaergn Ezgi14 bana da bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor ara ara 2 dk sürüyor günde 2 kere felan oluyordu magnezyum verdi doktorunla görüş canım😊
Buskat YagizAsyaMom ayy benim de öyle bi gün çok iyi bi gün pıt pıt 27+5 iz. İki gün önce doktordaydım nst ye bile bağladı. Orası objektif değerlendirme olur ultrasonda görünen bi sıkıntı yok dedi. Normal çıktı çok şükür ama gel de anlat bir de ilkini kaybedince insan iyice panikliyo yalnız değilmişim😊
YagizAsyaMom Buskat bak bu ara özellikle 3 gündür çok titriyor İnterneten baktım hem hıçkırık demekmiş hemde uykularından irkilerek uyanmalaeınanşamına geliyormuş az önce titredi 1 dakika kadar ondan sonra haraket etmeye başladı çok şükür tekmeliyor seninde böyle bir durumun var mı korkuyor mu içim acıdı okuyunca 🤦♀️😢
hvvak Buskat biz de 27+4 üz nstye bağlandık nstdeki hemsire bile sasirdi bebek kucuk daha dedi doktor kızımın ters pozisyonda olduğunu söylemişti geçen hafta dün de yine kasik ağrısı ve asagida tekme şikayetleri ile gittik açılma yok ama kızım aceleci davraniyor yerinde duramiyor igne vuruluyorm ve hap kullanıyorum ekstradan😣 umarım sağlıklı şekilde zamanında evlatlarimizi kucağımza alırız
Yasemindemirtas Buskat ya evet insanlar diyo bu haftalarda benimki cok hareketli falan vuruyo benim hiç yok. Korkuyodum bende yalnız degilmisiz
YagizAsyaMom Derya341986 bu ara normal bence korkma az az da olsa haraket ediyor ya buna da bin şükür belki gribi yada halsiz kalıyoruz onlarda etkileniyor birde daralan alan var
Buskat YagizAsyaMom titreme arada hissediyorum bu aralar hıçkırık var yemeklerden sonra ama onu da kasıkta hissediyorum. 2-3 dk sürüyor
YagizAsyaMom hvvak pozisyonu değişir diye düşünüyorum çünkü bu haftalarda sabit bir pozisyon olmuyor genelde ama doktorunuz ne diyor bu duruma tekrar döner mi acaba. Bol istirahat edin kolaylık dilerim 🤲
Buskat hvvak amin 😊bana da şaşırdılar nst ye girince. Ama tamamen benim endişelerimden dolayıydı. Hatta haftaya bir daha girebilirim. Bir önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim. Bilinçaltım beni rahat bırakmıyor o yüzden bu haftaları sık kontrollerle geçiriyoruz❤️
hvvak YagizAsyaMom teşekkür ederim istirahat verdi zaten ve haftaya tekrar görmek istiyorum dedi😯 32.haftaya kadar dikkat edeceğiz dedi .dönebilir arastrdigim kadariyla ileride dönüyorlarmis ama benim ağrım oluyor o tekme attikca. bu da doktoru korkuttu ki önlem alıyor 😶