Ceku Bende 13+4'üm bendede fazla çıkıyor. Hemşireye falan sordum yapabilcek bişi yok krem bile kullanılmasını tavsiye etmiyoruz kimyasal olduğu için demişti.Anca sabunla yıkayacakmışım 😕

Ceku bana doktorum eritsa isminde krem verdi . Almak istersen tavsiye ederim . Bol su içmekte gecırıyor . Ayrıca gıttıgım doktor cok iyi al bence krem

Aynı dertten muzdaribim 16+4 haftalık hamileyim cinsiyeti erkek normalde erkek sahibi hamileler güzelleşirmiş ama ben sivilce doldum 😔

Gonca0881 bende 26 haftalık erkek bebeğe hamileyimm benimde çene kısmında sivilceler bu aralar dolusmaya başladı malesefff

hcrnya Benım de cenemde sivilceler var 24 HAFTALIK oldu hala geçmedi . Doktor eritsa isminde bir krem önerdi .

Busranagme eczaneler den alabilirmiyiz eritsa kremi olmazsa onu bi deneyeyim inşallah etkili olur siz denediniz mi etki ettimi ? 🙂

Alnımda ve yüzümde aşırı var sabunlada yikiyorum gül suyuyla siliyorum limonda sürüyorum gecmiyor

Ceku sanırım dogurana kadar da gecmeyecek benim bi tanıdığım da aynı şekilde normalde yüzünde hiç sivilce çıkmamış ama gebelikte yüzü sivilce dolmuştu zaten doğuma kadar da gecmemisti doğumdan sonra geçti inşallah bizim sivilceler doğum sonrasına kalmaz hiç kafama da takmiyorum ona rağmen çoğalıyor gün geçtikçe anlamadm gitti hormonların değişiminden olsa gerek

Ah bu sivilceeeee😂ne çok çektik beee 🤦‍♀️ Benim bi çıkıyor bi gidiyor eğer ellersem uzun sürüyor geçmesi.Bekarken hep evlenince geçer derlerdi evlendim yok ama haklarını yemeyeyim azaldı☺Tabi bide ellemesem daha heralde azalır🤷‍♀️ Hamilelikte de çıkmaz dediler çıkıyor kişisine göre değişirmiş.ben her sabah ve akşam yatmadan hemen önce Gül suyu sürüyorum ve işe yarıyor.malum hamilelikte krem mırem yasak☺Tavsiye ederim denemekte fayda var 🤰

Ha bide ne kadar regli olmasakta belirtilerini yaşıyoruz.Bu belirtilerde sivilce de dahil 😁benim genelde o dönemimde çıkıyor hamilelikte🙈

cansuece aynen bende dikkat ettim regl döneminde çoğunlukla çıkıyor maleseff

hcrnya hayır kullanmadım 😊 Eczane de vardır ama cok hafif bir krem Dedi . Hamile olduğum için onu verebildi . Yine de doktoruna sor canım

Esrabayrakdar bende 13 haftalık hamileyim yüzümde birsürü sivilce çıktı 😥 günde iki kez sabunla yıkıyorum ve çay ağacı serumu sürüyorum ama işe yaramadı. Oğlumda sivilcelenme olmamıştı bir hafta önce kontrolüm vardı doktor kıza benzetti inşallah kızım olucak😍

Ceku cnm gülsuyu ile sil snrada azıcık bi limonlu su yap nemlendr cildini bırak emsin inş bişeyin kalmaz.