Ceku cnm gülsuyu ile sil snrada azıcık bi limonlu su yap nemlendr cildini bırak emsin inş bişeyin kalmaz.

Ceku zamanla gecer cnm üzülm bende de 3 tane ama resmen bağımsızlığını ilan etmiş sivilceler var suratımda😄

Busranagme olmazsa bi Dermatoloji ye gorunurum 🙂 o en iyi çözümü önerir bana inşallah 😃

1PrensAnnesi

1PrensAnnesi limonlu su her cilde iyi gelmiyor diye biliyorum . Ayrıca Gül suyu bir bayanda hamileyken cildinde lekeler bırakmış . Kırmızı kırmızı kalmış bayanın yüzü . O tarz seyler kullanırken dikkatli olmak gerekiyor . Belki sende guzel etki bırakmıştır . Ama doktora danışılmadan bir sey yapılmaması gerek 😊

Ceku aloe vera bitkisini alıp kırıp kırıp sürebilirsin cnm yüzüne karnına bacaklarına çatlaklar içinde iyi gelir hemde bitkisel ben sürekli kullanıyorum sürüp biraz bekleyip ılık suyla duruluyorum tavsiye ederim☺

• Ceku bunu yanıtladı.

Aysealty. Aaa evimde. Saksida yetistiriyorum zaten denerim teşekkür ederim canim

Ozgefe hoşgeldinnnn canım 🙂 inşallah senin kızın benimde oğluşum olur 🙏🏻😍

Arkadaşlar merhaba, iz kalmaması için yüzünüzdrn güneş kremini eksik etmeyin 😊 güneş yok demeyin ışınlarına ara ara da olsa maruz kalıyoruz. Bir de LR ürünlerini tavsiye ederim. Tedarik için iletişime geçebiliriz isterseniz😊 ya da çevrenizde LR satış ortağı olan varsa sizleri bilgilendirecektir. 🤗

Gülsuyu ve bebek pudrası karıstırıp sürüp bekleyince de faydası oluomuş kurutuyormuş