ycl4644 Tugba4268 çok teşekkür ederim 🙏 Dr gittim o an hafif lekeydi sonrasında olmadı çok şükür evet dün alıp kullandım ilacı
Tugba4268 ycl4644 ilacı vajinal olarak kullanın bazı doktorlar pek söylemiyor oral olarak çok yorgunluk bitkinlik yapıyor.
Kbramhmt ycl4644 aynısını 9 haftalıkken yaşadım progesteron verdiler fitil olarak daha rahat yutunca uyku baş dönmesi sersemlik çok yapti ama kanama daha olmadi
ycl4644 Kbramhmt bende kapsül olarak kullanıyorum. İçince uzanıyorum çok kötü baş dönmesi yapıyor çok geçmiş olsun sizede 🙏
Kbramhmt ycl4644 benimkide kapsül ama Dr. İster vajina ister oral al dedi vajinada etkilemiyor beni şükür
ycl4644 Zmraemr ama hap bu fitil olarak verilmedi ki doktoruma ancak haftaya hafta içi gideceğim çok yoğun ancak o zaman sorabilirim
ycl4644 Mrv_123_bg hafif bir lekeydi ve normalmiş her gebe kadın yaşayabiliyormuş o dk eşim ile doktora gittim acile teşekkür ederim
Kbramhmt ycl4644 benim de öyle oldu bı seferlik oldu yuvarlak minik bı kapsül yumuşak atabilirsiniz sanırım eczane de soyledi
Zmraemr ycl4644 evet biliyorum aynı zaten hapı fitil olarak da alınabiliyor .Bana acildeki Dr demişti hap olarak atarsan yan etkisi ağır oluyor fitil şeklinde kullan diye .Bir kutu bitti benim de
ycl4644 SemaArin çok şükür geçti Allah korusun devam etse bile doktorumun tavsiyesi üzerine devam ederdim teşekkür ederim 🙏
Ledeyna21 ycl4644 hamilelikte gelende ilk aylarda lekelenmeler önemlidir hele koyu değil kansa daha önemli hastaneye git yada mutlaka doktorunla görüş
ycl4644 Ledeyna21 kan yazdım o korku ile hafif kahverengimsi lekeydi bir daha çok şükür yaşamadım zaten şuan iyiyim verilen ilacımı kullanıyorum 🙏