Zmraemr ycl4644 acile gidin mutlaka yerleşme kanaması da olabiliyor ama kan normal görülmüyor.Kese ve bebek durumuna göre fitil veriliyor
catandgirlmom ycl4644 bende de leke oldu ama kan değildi kahverengi pembe arası lekeydi, doktorum bana hemen fitil başlayalım riske atmayalım dedi sizde hemen doktorunuza danışın korkmayın ben 1 kutu fitilden sonra çok şükür lekelenme bitti
2022bebeki ycl4644 Hamilelikte hiçbir leke ve kan normal değildir. Lütfen ihmal etmeyin doktora görünün
ycl4644 yarendogann yazar yazmaz gittim o an bende kokunca ne yapacağımı bilemedim, Protestan diye bir kapsül verdi onu kullanacağım hafta içi de kendi doktoruma gideceğim tekrardan çok teşekkür ederim 🧡
Kbramhmt ycl4644 aynısını 9 haftalıkken yaşadım progesteron verdiler fitil olarak daha rahat yutunca uyku baş dönmesi sersemlik çok yapti ama kanama daha olmadi
sirikocum12 ycl4644 mutlska doktora git canım rahım buyuyor olabılır oda yapabılır ıcını fetah tutmaya calıs
ycl4644 yarendogann çok ama çok teşekkür ederim 💐 hepimize çok geçmişler olsun Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
ycl4644 yarendogann ama şunu da sormak istiyorum muayene ettikten sonra karnım ağrımaya başladı buda normal mi acaba öncesinde tabikide yoktu 🙏
Tugba4268 ycl4644 panikleme yerleşme kanaması , kahverengi ise bende yaşadım bir sabah bir akşam oldu çok az miktarda 1 ,2 damla gibi ama kırmızı ise doktora gitmelisiniz progestan kullanmalısınız.
ycl4644 Tugba4268 çok teşekkür ederim 🙏 Dr gittim o an hafif lekeydi sonrasında olmadı çok şükür evet dün alıp kullandım ilacı