momandbabyy1 Papatyarslan Tam anlayamadım ki gibiler dönüyor havada 😀 Ama çıkıntısı var belli ben de gördüm de yanılmalar olabilirmiş. 16.haftayı bekliyorum ☺️
tecrubesizanneadayi12 Nurella2 yani detaylıda erkek denildiyse erkektir bence çünkü orada organlar çok inceleniyor biröihtimal erkek dese bile uzun süre kalıyorsun sonradan kızsa yine kız derdi bakalım kendi doktorun ne diyecek
Nurella2 tecrubesizanneadayi12 bide azar işitiyorum acelen ne öğrenip ne yapacaksın daha erken diyor 😐
Mrv_77_77 Nurella2 😂😂 Allah yardımcın olsun canım bu nasıl bi iş ben olsam herhalde yeter be artık bi karar verin derdim mutlaka hem üzücü hem komik bi durum olmuş hastane çantasını da hazırlamışsınız çok kötü olmuş
Busrakrq19 9ay10gun 10 gün önceki ultrasonumuz doktor ilk tahmin erkek olur demişti ama bugün gittik göstermedi kendini
tecrubesizanneadayi12 Nurella2 aaa pardonda bu senin en büyük hakkın öğrenmeyiğ napıcakmışsın insan hevesleniyor kıyafet almak istiyor hazırlık yapmak istiyor saçmalığa bak birde böyle önüne gelen herkesi azarlıyorya acayip sinir oluyorum
Annesininportakali53 Nurella2 ben aynı konudan muzdaripim 25. Haftadan sonra birdaha sormadım şimdi 35+4 haftalik hamileyim doğumda ogrencem nasipse nasıl olsa sağlığı önemli sürpriz olacak🤭