Nurella2 Kızlar canım sıkıldı ben kızımın çantasını hazırladım herseyi pembe pembe biberonu dahi pembe ama dün kontrole gittiğimde erkek dedi 25 . Haftadaym sürekli başka söylüyorlar. Tekrar sizde bakar misiniz bacak arası fotosuna
catandgirlmom Nurella2 yaaa ne kadar kötü bir durum aşırı sinir bozucuuu 😢 doktorunda suçu değildir belki ama sizin adınıza ben bile sinir oldum, kıyafetleri değiştirebilirsiniz etiketleri duruyorsa en azından biberon falan değiştirilmiyor diye biliyorum 🥲
Nurella2 Bebeto1 evet erkek dedi sonra kiz dedi yine erkek dedi başka doktor kiz dedi sonra başka doktor hayır erkek dedi acile gittim kesin erkek dedi. Başka doktor kesin kiz dedi
Nurella2 catandgirlmom kesin mi dedim kesin kız dedi 1 ay sonra yom bu erkek dedi sağlıklı olsun da ama artk kesinlessn istiyor insan
HipnozX Nurella2 ben de 25 oldum kesin değil yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Ultrason başında kız sonunda erkek olabilir kordon var diyor:) devlete gittim erkek dedi:) hayırlısı bakalım
Mrv_77_77 Nurella2 😂😂 Allah yardımcın olsun canım bu nasıl bi iş ben olsam herhalde yeter be artık bi karar verin derdim mutlaka hem üzücü hem komik bi durum olmuş hastane çantasını da hazırlamışsınız çok kötü olmuş
catandgirlmom Nurella2 bu kadar neden muallakta kalıyorlar acaba zor bir durum insan hem hevesli oluyor hem de alışveriş için gerçekten unisex şeyler bulmak zor
Nurella2 catandgirlmom ve o kadar eminler ki iki cinsiyette de . Biri erkek diyip pipisi diyor diğeri hayır kiz diyor doğumda kesinleşmesini beklicm sanırım 😅
Papatyarslan Nurella2 yaa inanmıyorum sizin ki bendende vahimmiş bende hafta sonu cinsiyet partisi yapıcam bir daha değişirse kalbim dayanmayacak artık biri erkek dedi pipisi gösterdi diğeri kız üç çizgisini gösterdi bende kız olduğuna inanmak istedim artık😅 benim tercihim yani😅😅
Nurella2 Papatyarslan tek başıma benim gelmemiş sanırım ilk cocugumda direk kiz dediler öyle kaldı ama bu bakalm ne çıkacak 😅😅
momandbabyy1 Papatyarslan Ya ben de cinsiyet partisi yapacağım doktor erkek gibi dedi ama değişir mi bilmiyorum 14.haftadayız henüz 🫢
tecrubesizanneadayi12 Nurella2 detaylı ultrasona girmedin mi canım orda net bir şekilde söylüyorlar aslında