zty0206 Kızlar fırınımda yağ lekesi felan var biraz önce CIF ve sarı güçle sildim çıkmadı başka neyle silsem lekeler çıkar
Citlembikk zty0206 canım roosman ın kendi ürünü olan domol fırın temizleme köpüğü var sıkıyorsun yarım saat bekletiyorsun yağlar akıyor ben aşırı aşırı memnun kaldım tavsiye ederim. Sarı güç falan hikaye bence hiç güzel değil onu da kullandım
Armess_loya zty0206 gebeysen canım deterjana maruz kalma, dikkat et. Ben gebe değilim, ben bu şekilde yapıyorum, fırını önce bir ısıp sıcak yapıyorum, sonra fırını tamamen kapatıp, yağ çöz döküp bekletiyorum sonrası silip durulayarak temizliyorum.
elifcicek_07 Strawberry2022 benim fırınımda işe yaramadı. Levent kimyanın her malzemesine bayılıyorum yağ çözünü aldım fırına sıktım gözümün önünde yağlar su gibi aktı gitti mucize gibi
Papatyaa_01 zty0206 highgenic benim fırınımı mahvetti yaa yepyeniydi siyahtı içi, bilmiyorum ondan mı yoksa fırını az ısıtıp sıkmıştım ondan mı hep iz bıraktı böyle su lekesi gibi kaldı hep sonra ne yaptıysam geçmedi nasıl pişman oldum, telledim neler yaptım yok geçmedi şimdi normal bulaşık sabunuyla siliyorum eğer aşırı yağ olursa az yağçöz sıkıyorum ama gitti artık görüntü olarak kötü oldu yani 🥺
elifcicek_07 Citlembikk sarı güçe instagram sayfasından sövdüm! Dedim dolapları temizleyeyim bari parlatmadı bile 😒
1Boncuk Ben önce fırını yağ çözücü veya sirke hangisi denk gelirse elime heryerine sıkıyorum sonra 30 veya 80 derecede kısa bir süre fırın ısınana kadar bekliyorum daha sonra temizliğe başlıyorum. Daha kolay çıkıyor kuru kuru temizlemekten🤷♀️
Citlembikk elifcicek_07 kesinlikle aldım öylece kaldı alınmamalı yani . Dediğim ürünü roosman da fırın temizleme köpüğü bence denemelisiniz gerçekten memnun kalacağınıza eminim
elifcicek_07 Citlembikk ben Levent kimyanın yağ çözünden çok büyük fayda gördüm hem davlunbaz da hemde fırında. Sizinkini de deneyeceğim