yagmurakcali Mervee1296 gittim canım 6+1 bugün kalp atışı yok haftaya tekrar gideceğiz yerleşmeden dolayıdır o ağrılar dedi
Mervee1296 yagmurakcali inşallah kalp atışınıda görürsünz yani beklemek çok stresli ama düşünmeyin yani öyle yapmaya çalışın
Ladys Mervee1296 ay canım aynısını banada dedi yarın kontrolüm var. Peki sizde kalp atışı duyuldu mu kese bozulmuş dediği zaman? Birde ilaçlarını nasıl kullandın?
Mervee1296 Ladys canım bebekde görünmedi o gün 2 gün sonra göründü ilk başta vajinal 200 mg kullandım 2 defa daha sonra 3 deda 200 mg ve 50 mg iğne 3 günde bir iğne çok şükür etkisini gösterdi
Mervee1296 Ladys ben kontrolden önce yani kusura bakmayın ama lavaboya gidip hemen baktı hoca ondan bile etkilenmiş olabilir dedi kasılmışda olabilir dedi yani tek doktorda kalmayın eper devam ederse
yagmurakcali Mervee1296 yaa maaalesef inanılmaz stres yaptım moralim çok bozuk bilmiyorum napacağım🤦🏻♀️
Ladys Mervee1296 ay canım lavaboya gidip hemen baktı derken vallahi anlamadım ne demek istediğini ya🙃
Simmsimm Kızlar 5 artı 0da keseyi gördük 7arti0da doktorum çağırdı kalp atışını duyalım dedi ama olumsuz bir şey konuşmadı boş gebelik olsa kandaki değer düşük çıkar mıydı. Bebis var mı yok mu diye stres yaptım
Mervee1296 Simmsimm canım boş gebeliktedr hcg yüksek çıkar ama zaten stres yapma oluşur inşallah ve onunla alakalı yazılarıda okuma
Mervee1296 yagmurakcali dua edin gerçekten inşallah düzelir benimde halen devam eden lekelenmem var ama Allah büyük inşallah düzelir herşey