cimcimemmmm Bsrkdr bende lohusam ciksin o günlerde düşünüyorum. Ben kucuk yasinlerde yaptırmayı düşünüyorum okudukça hayri gelir bize . Isim yazdirmali
Bsrkdr cimcimemmmm evet bende yaptirdim instagramda bi sayfadan yaninda bi de mevlut sekeri dagiticaz insallah
HayriyeHnm Bsrkdr Bende ileride doğumdan sonra belki düşünüyorum kuzum ama kimleri çağirmam gerekir bilmiyorum , bende başka ilçede oturuyorum benim sadece annem gelebilir , eşim tarafından kimleri çağirmam lazım sence
Bsrkdr cimcimemmmm serrahediyeliik sayfanin adi. Siparis verdim ertesi gün kargoya verdi sagolsun. Isimli 50 kisilik yasin,seker kulahi bi de ambalaj 340 lira
cimcimemmmm HayriyeHnm o size bağlı. Ben hediye olarak sadece yasin yaptırmak istiyorum üzerinde tesbihi felan da oluyor. Maksat her okunduğunda kizimi da ansinlar
cimcimemmmm Bsrkdr sadece yasinler ne kadar tuttu canim. Bende o kadar vermeyi düşünüyorum 50-60 arasi
Prenses34_annesi Bsrkdr bayılırım mevlüt pilavlarına inşallah ben de planlıyorum yapmayı daha 25+4 üm ama adettendir bilirsiniz 🥰