Bsrkdr Kızlar yarın bebek mevludu yapacagiz insallah. Ikram için tavuklu pilav yaprak sarmasi tulumba tatlisi ayran yeterli mi sizce?
Anneolmak188 Bsrkdr evet yeter gayette güzel olmuş ayyy canım çekti 😂😂 yakında bebe mevlüdü olsada gitsem
Ozlmalbayrak Bence yeterli Mevlüt denince bu menü makul olur bence gerisi hem abartı bende gün menüsü gibi
Bsrkdr HayriyeHnm en fazla 20 kişi yaşadığımız yerde hiç akrabam yok komşular arkadaşlar o şekilde olacak
Hnfaskr Bsrkdr yeterli bence Mevlüt ten sonra yakın kişilerden kalan olur diye çayın yanına bı borcam tatlısı olsa oda güzel olur :)
Arzu3434 İmkanınız varsa pide yaptırın içini siz yaparsanız çok kolay oluyor servisi hem dökülmüyor naçizane öneri pide ayran tatlı
gizemkarla Bsrkdr ben lohusa mevlutlerınde tavuk pilavı uygun bulmuyorum ya sanki vefat menusu gibi oluyor börek yada pide yada lahmacun yanına baska seyler olabılır
Bsrkdr gizemkarla benim ayni zaman da yakın zamanda babam vefat etti aslinda hem ona hem bebegimize okuma olsun diye yapiyoruz tam bi lohusa mevludu değil yani
HayriyeHnm Bsrkdr Bende ileride doğumdan sonra belki düşünüyorum kuzum ama kimleri çağirmam gerekir bilmiyorum , bende başka ilçede oturuyorum benim sadece annem gelebilir , eşim tarafından kimleri çağirmam lazım sence
cimcimemmmm Bsrkdr bende eyaltirmayi düşünüyorum. Kacinci gününde yaptırmış oluyorsun sen canim. Bende 40 imda yapayim diyorum