Mucizem-34 musluG evet canım sonucum 49 çıkmış hamilesin 2 günde bir düzenli artması gerekiyor sonucunun düşükte deil geç döllenme olabilir ben 11 le öğrendim hayırlı olsun
Minik_annee musluG düşük çıkması değil iki günde ikiye katlanması önemli evet hamilesiniz iki gün sonra tekrar kan verin 😍
musluG Mucizem-34 çok sevindim doktor hamile de olabilirsin de olmayabilirsin de dedi 2 gün sonra yine test ver dedi
Minikmucizemask musluG ben ilk adetime 3 gün kala 18.59 ile öğrendim 5 ve üstü hamilelik sayılıyor tabi düzenli artış olması önemli 2 günde bir takip edin hayırlı olsun bende şuan 4 + 4 üm 🌺
Hilal3425 Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2 günde bir iki katına çıkması lazım değerin sağlıklı gebelik olarak kabul edilmesi için doktorun demesi bu yüzden
Minikmucizemask aydinaleyna61 hayır daha gitmedim henüz ikinci gebeliğim olduğu için biraz geç gitmeyi düşünüyorum
aydinaleyna61 Minikmucizemask benimde ikinci gebeliğim ayın 31 inde betam 1968,64 çıktı ama net birşey göremedi doktor ilkinde 8 haftalıkken öğrenmiştim hastaneye gittiğimde kalp atışını bile duymuştum o yüzden bunda erken öğrenince baya bilinçsiz oldum
Nesnur musluG hamilesin evet dusuk cikmis cunku bebekbde cok minik daha gec dollenme olmus o yuzden doktor 4 5 haftalik der ama bebek 3. Haftasında suan tebrik ederim 😊