Nurguler Rabia49 yemeden ziyade biraz genetik meselesi , ben minyonum zayıf doğmuşum bebegimde 39 haftadayız 3250 , yemediğim meyve kaşar peyniri tatlı türleri kalmadı ama genetik işte
Mrvgns Zuhalbahri benim de 37 de 2600 ama bebek iki hafta geri geliyor normal olcak benim de inşallah az geldi bana da çok
Asil_hatun Duygumut banada öyle dedi 2 hafta önden gidiyor bebeğim sata göre 36+5 ultrasona göre 39 haftalık ilk önceden beri dogumu etkiler dedi ultrason a göre bugünlerde dogurmam gerekirdi hatta 38 de dogurmam gerekirdi ama dogurmadim yarın zaten 37 olucsm artık dogumu bekleyebilirim yani hepsi fasa fiso sen adet tarihine güven bende 34 haftadan beri dogumu bekliylrum yok
nutellaningizlitarifiyim Busegungoor Merhaba iyi akşamlar doktorunuz bebeğin önden gittiğini söyledi mi size
seyma9188 Elif-dogan Ben de aynı haftada gittim 37 cm 905 gr demişti.Karın çevresi biraz zayıf geldi dedi.Balık yağı takviyesi verdi 1 aydır onu kullanıyorum.Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek.
Recbey nlrsena bana kilolu hamile kaldığım için diyet önerdi en fazla 5 kilo alabilirsin demişti bende 5 kilo hakkımı kullandım direk diyetisyene yönlendirdi bebekten dolayı degil yani
MinikBrokoli 26+0 950 gr 🥰 şimdi 27+1 kaç oldu bilmiyorum ( bu ultrason hesaplaması bi hafta öndeyiz )