Ligarbawood Rabia49 benimde aynı hafta aynı günde sizinle aynıydı pazartesi kontrolüm var 35+1 olacağız bakalım kaç olacak bana normal dedi doktor
Sibellkocc 38+1 haftayken gittik 3.200 kilosu şuan 38+3 haftalığız 😌🥰doğuma az kaldı diye düşünüyorum😅
kaderbylozturk Ceromico 33+1 de 2150 gram dedı benımmı az sizin mi fazla 😔 normal diyor doktor ama ınsan korkuyor yınede
Ceromico kaderbylozturk Bence sizin bebeğinizinki de gayet normal. Zaten arada 4 gün var. O kadar hızlı gelişiyorlar ki 4 günde bile fark oluyor. Doktorunuz normal dediği sürece endişe etmeyin bence
Su1993 Adamiranin__annesi inşallah, bence geçmiştir 16 gün önce 1900 dü. Hızlı alıyorlarmış bu dönemde için rahat olsun :) zayıf diye üzülüyordum hergün 2 bardak süt içtim sanırım onun faydası
nlrsena Recbey kilolu falan deyip diyet önerdiler mi acaba benim de 26 da 1021 gr ‘dı ve iki hafta önde çıktı ultrasonda ölçüleri çok kilolu dedi doktorlar şuan da 27+6 ve yine gittim yine iki hafta önde 30 haftalık görünüyor ve diyet falan önerdi şekere baktık yarın sonuçları alıcam bakalım merak ettim size de diyet vs dediler mi
Recbey nlrsena bana kilolu hamile kaldığım için diyet önerdi en fazla 5 kilo alabilirsin demişti bende 5 kilo hakkımı kullandım direk diyetisyene yönlendirdi bebekten dolayı degil yani
Zuhalbahri @N-u-r hayır gayet iyi dedi öyle bir şey demedi 10 gün sonra gel çatıya bakalım ondan sonra doğumu bekleyelim dedi
advice Elif-dogan boyu uzunmuş ama kilosu 1 hafta zayıf gibi. dert etmeyin haftasını yakalayacaktır, hiç et yemiyorsanız et ve baklagil yiyi, barbunya nohut kuru fasulye.. her gün 1 muz yiyip kuru üzüm tüketin yanında.