lilyum-12 Rabia2305 hiç korunmadık valla üstelik çok sık enfeksiyon geçiren biriyim bi şey olmadı çok şükür
Gizem_alan 1Neseekokcen_ paşa bey yaramazlık yapmazsa insallah normal olur sezeryandan yana değilim hiç doğal doğum olsun
ldyarse balkizinbebegii tecrübesiz olunca ne biliyim insan korkuyor işte 😂 yürüyüşü yapıyorum bende hamileliğim başımdan beri çok hareketliyim ama egzersiz işte ters hareket yaparım diye insan çekiniyor
Gebeyim35 Sumeyyemehmet_erdem squat dizlerini bukerek egılıp kalkma hareketı,ama bı yere kadsr egılıyorlar,ınternete yaz çıkacaktır nasıl yapıldıgı
Sumeyyemehmet_erdem Alparslann gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bize olur inşallah
Sumeyyemehmet_erdem trakyalikizce gözünüz aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bize artık
Alparslann trakyalikizce yaaa maşallah nasıl geçti doğumun ben çok zorlandım sezeryanda ama insaAllah senin guzeldir benim sütüm de gelmedi
trakyalikizce Sumeyyemehmet_erdem amin inşallah çok güzel bir duygu Allahım kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤍
trakyalikizce Alparslann çok şükür iyi geçti ağrılarım olsa da kalkıyorum yürüyorum hareket ediyorum bol bol🙏🏻
trakyalikizce Alparslann az var canım arttırmaya çalışıyoruz pompa aldırdım sağıyorum gelsin diye sağdığımı da en azından süt diye enjektörle veriyoruz 😔🤷🏼♀️ emmede biraz sorunumuz var