hulyaca Gizem_alan 30dan sonra sanki zaman yavaşlıyor gibi ya. Bana da son günler geçmiyor bi türlü 🫠🫠
Gizem_alan Nurguler hurma ananas bitki çayları neler neler diyolar ama kimine yariyo kimine yaramiyo bakalım bana ne yaricak 😂
Gizem_alan hulyaca evett 28 e kadar çok hızlı geldim bianda 30 oldu şimdi kaldı zaman durdu sanki o kadar sabırsızlanıyorum kucağıma almak için sıpa icerde de durmuyor hergun tekme yiyorum bol bol
hulyaca Gizem_alan en güzeli de o minik tekmeler 🥺🥺 bi de ağırlaştıkça zorlaşıyor her şey. 🫠 bi yandan karnımda tekmeler bi yanda 2 yaşındaki kızım 🙈 ama doğsun da kucağımda olsun istiyorum ben de 🙈😍 zaman su gibi aksın. Hayırlı güzel sağlıklı doğum nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻
balkizinbebegii ldyarse Ben genel olarak yürüyüş ve egzersizi nerdeyse hamileliğimin başından beri yapıyorum bence bunun erkeni yok ne kadar çok o kadar iyi, başlayabilirsin demişti doktorum daha 3 aylıkken 😊
ldyarse balkizinbebegii tecrübesiz olunca ne biliyim insan korkuyor işte 😂 yürüyüşü yapıyorum bende hamileliğim başımdan beri çok hareketliyim ama egzersiz işte ters hareket yaparım diye insan çekiniyor
Sumeyyemehmet_erdem Nurguler Nurguler benim elimde değil istemsizce yiyorum o yüzden sordum acaba sancılara engel oluyormu
kuboss55 Ebruu91 aksam 10 dan ertesi sabah 11.14 e kadar sancı cektim ama olsun doğunca pıt diye geçti ağrılar😂
kuboss55 minikmelek1311 insallah cok kolay bi doğum olur ben aksam 10 dan ertesi sabah 11.14 e kadar sancı cektim doğunca geçti hepsi insallah seninde öyle olur🙏🏻
melisayaman Ebruu91 Hafif bir yürüyüş,Ilık bir duş,Rahatlatıcı bir müzik, Doğum eğitimi almak rahatlatıcı nefes teknikleri,pozisyon değiştirmek,bol bol egzersiz yapmak ben bunları yapmıştım
Patricia hulyaca evet kesinlikle izleyip yapılması gerek. Sanırım bebekleri doğum pozisyonuna da sokuyor. Yani dönmelerini sağlıyormuş
lilyum-12 Rabia2305 hiç korunmadık valla üstelik çok sık enfeksiyon geçiren biriyim bi şey olmadı çok şükür