MelisaAlya 1prensannesi__ yok valla ekstra hiisey yaptgom yok kendiliginden sancmn baslamasn bekliyoeum
Nillyky qzm2022 son 27, ikinci doğumum olacak, ilki normal oldu bu sefer de normal olur inşallah. Eşyalar hazır, haftaya izne ayrılıyorum son bir ev temizliği yaptıracağım, bakalım Bebiş ne zaman gelir 🤗
Emine2121 Bizimde son 25 bütün hazırlıklar tm cumaya kontrolümüz var ama küçük bey dönmüyor ters kontrolde yine donmemisse ona göre doktorumuz karar verecek 😔 bu arada 4. Doğumum olacak diğerleri normaldi
Arife2736 qzm2022 bir önce doğsun diye bekliyorum sancılarım başlamış son kontrolde doktorum söyledi son 25 gün progrnaa göre ama daha erken gelir diye bekliyorum sancılarım var birde tansiyon sorunu yaşıyorum norlmal gelmezse bile 39.haftada sezaryana.alicam dedi doktor ins gerek kalkmaz ikinci oğlumu bekliyorum normal istiyorum normal doğum için egzersiz falan yapıyorum öyle işte zaman geçsin diye bekliyorum ama heycanimda çok yüksek bir yandan korkum var bakalım nasip herşey
Emily37 qzm2022 buraya göre 22 gün var ama sezaryen olacağım için daha erken olucak doğumum.Dün kontrole gittiğimde ne açılmam var ne sancım🤦🏻♀️Haftaya pazartesi netleşicek tarihim ya 9 kasım yada 16 kasım.Hayırlısıyla sağ sağlim gelsin evlatlarımız
yaasemin qzm2022 35 günümüz kaldı hayırlısıyla günler azaldikca bütün duygular artıyor herşeyimiz hazır çok şükür bi oglumuzun gelmesini bekliyoruz Allahım yavrularımızı bize kavuştursun inşallah 🙏❤
Tuba_58 mavimsiiii Benim de kasımın sonu gibi görünüyor. Size bir şey danışmak isterim. Son haftalara girdiğimiz şu günlerde haftada bir doktor kontrolüne gidiyor musunuz? Benim doktorum her hafta gelmene gerek yok her şey güzel son haftalarda görüşelim dedi ama ben bunun riskli olduğunu düşünüyorum. Sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz kontrollere.
mavimsiiii Tuba_58 iki haftada bi gel dedi haftaya kontörlüm var ondan iki hafta yine var sonra zaten haftada bi
mavimsiiii Tuba_58 eğer bebek hareket etmezse git doktora son haftalar asıl önemli olan rabbim korusun ne olucağı belli değil o yüzden sık sık görmek daha mantıklı suyu nasıl açılma var mı kordon mu dolanmış bunları hep takip etmek gerek keşke her hafta gitseydim ama iki haftada bir uygun gördü ondan sonra zaten bitiyor hafta 39 olmuş olucağım ikinci randevumda 42 kadar giderse her hafta görecek beni
DenizinAnnesiiiii Tuba_58 bana 35+2de her hafta görmem lazım muayeneden önce de nst çekileceksin dedi doktorum. 38+3te de planlı sezaryen olacağım Allah izin verirse
Tuba_58 mavimsiiii Aynı aynı beni de aynı şekilde yönlendirdi doktorum. Dediğiniz gibi yapalım bebek hareketlerini kontrolle geçsin günlerimiz bakalım :) Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı.
bukurosnana qzm2022 36+1 im bende son 27 günümüz bugün kontrolüm vardı 2800 olmuş oglusum. İlk gebeligim haliyle çok heyecanlıyım. Normal doğum olacağı için tam tarih belli değil artık ne zaman gelmek isterse ama suanluj hersey yolundaymış. 40 haftalara kalmak istemiyorum işin açıkçası şimdiden heyecandan uyuyamıyorum çünkü 🤗 Bebise dair hersey hazır ama benim Hastane de kullanmak için ufak tefek eksiklerim kaldı onlarda kargoda gelirler herhalde 🙏🏻🤗 Kime benzeyecek nasıl doğacak dogumum kaçta başlayacak kaç saat sürecek hep bunları düşünüyorum 🤭🤭
Annesihemsire 36+1 ve makat gelişle hala günümüz belli değil dönebilir de dönmeyebilir de dedi Dr. Ama zaten normal istemiyorum. Kilosu biraz düşük ve makat geliş olduğu için 37 den sonra alıcaz dedi. Kilosu 35+5 te 2500 Dü.
123mirza qzm2022 hanımlar yarın 40 haftam doluyor Allah rızası için dua edermisiniz yavruma kavusayim diye çok uzamasin hayırlısıyla ❤️❤️