938426 37.haftama girdim. 21 kasıma sezeryan için gün aldık ilk gebeliğim heyecanlar başladı bende de bütün hazırlıklar tamam tek eksik bebiş
hulyaca qzm2022 24 Kasım 2. Gebeliğim. Normal bekliyoruz bakalım ne zaman gelir kızım 🥳🥰🥰 şimdilik son 22 🙃 Her şeyi hazır şükür. Bu sefer 40+0’da doğurmayım diye dua ediyorum 🙈😂
Evremmerve19 MelisaAlya en hayırlı şekilde kucağınıza alın inşallah doğum olursa yazarsanız sevinirim sağlıcakla kalın 🤗
ebrue qzm2022 20 günümüz kaldı kavuşmaya ilk gebeliğim bebeğim makat geliş sezeryan olacak bende de var duygu karmaşası Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Neslihan5241 qzm2022 bizim herdeyimiz hazır bir oğluşum gelmek bilmiyor son 6 gün kaldı ne kanamam var nede açılmam 39+1 günlüğüm.normal doğum benimde
1prensannesi__ qzm2022 Uygulamaya göre 12 günümüz kaldı 🥺 Ama daha erken gelicek sanırım oğlum hafif hafif sancılarm var 2 gün önce acile gittim 2 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum bekliyoruz bakalım bu hafta bitmeden kavuşacağız sanırım 🥰
Kaganimm Uygulamaya göre 21 gün var ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için 38+2 11 kasım sezaryen istedim .. Her günüm daha zor geçiyor psikolojik olarak, bir an önce kavuşmak istiyorum 🙏☺️
1prensannesi__ MelisaAlya Rabbim bı avazda kurtarsın inşallah canım benim 🤲🏻😊 Kaç haftalıksın kaç cm açılma var acaba? Benimde düzensiz ve sık olmayan şekilde hafif sancılarm var 2 gün önce acile gittim 2 cm açılmam olduğunu söyledi doktorum
MelisaAlya 1prensannesi__ yok valla ekstra hiisey yaptgom yok kendiliginden sancmn baslamasn bekliyoeum
Nez_1992 qzm2022 şimdilik 14 kasım doğum günümüz ama cuma günü net tarih vercek doktorumuz 🤗 valla heyecan falan değil sadece bi an önce bitsin şu hamilelik istiyorum çok ağırlaştım hiç bişey yapamıyorum resmen 10 12 gün kaldı ama geçmiyor sanki 😞😒
Sumeyyeabdi qzm2022 tmm canim 40 haftam 10 aralıkta bitiyor ben hala zamanım varmış gibi hissediyorum nedense 🥰 bu hafta ici yavaştan halledecem artik
Meliketaka12 qzm2022 ay bizimde 24 günümüz kaldı kızımla ama doktorumun demesiyle daha erken de gelebilirmiş🥹 heyecanda artık son noktadayım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah🤲🏻😍
mercimekmi hastane çantası hazır bugün evi temizlettiriyorum yarın kuaföre gidiyorum cuma günü doktor randevum var cuma itibariyle ne zaman isterse gelebilir artık 🐣