irmakyalcin 7+6 haftadayız ve bulantılar geçmiyor. Yemek bile yapamıyorum. Benim gibi olan anneler var mı ne yapmalıyım kızlar
dndmstf irmakyalcin o dönemlerde bende yemek yapamıyorum normal zamanla geçiyor ben 30haftallık hamileyim ve hala midem bulanıyor
Elifderin34 irmakyalcin ilaç kullanıyormusunuz ? Sizi korkutmak istemem ama bulantılar 3.aydan sonra geçiyor oda eğer geçerse 7 aylık ben hala bulantı ilacı kullanıyorum, daha yolun başındasınız
cagla57 Haftamdayım artık dayanamıyorum ne yersem su bile içsem kusuyorum yoruldum ne zaman biticek bu
melisaugtr irmakyalcin 7+2 olduk benim de aşırı bulantım var kusmaya da çeviriyor prilam kullanıyorum 🤷🏼♀️
MelisBerdo melisaugtr 5+4 te başladı bulantım 11+0 dayız hala devam ediyor. Bebim 7. Haftada çok bulantım olmuştu şimdi biraz daha seyrekleşti
Zeynep-Eslem irmakyalcin kuzum bn 3 aya kadar gecemi gündüzümü şaşırmıştım 3 aydan sonra da geçmemişti en son boğazımdan kan geldi üsküfra ettikçe zorlamışım. Acildeki doktor bana mide şurubuyla bulantı hapı vermişti. Ondan sonra kesildi şuan 27+1 haftalığım sdece ara ara oluyor oda bebeğin saçlarından dolayı olabilir dedi doktorum.
Mihrimahm irmakyalcin benim 16.haftafa geçti 22.haftada tekrar başladı umarım sizin de geçer tekrar baslamas
Morkelebek26 irmakyalcin korkutmak istemem kuzum ama 31 haftalığım hala bulantım oluyor ve arada istifra da oluyor. Tabi şu var 5. Aydan sonra dindi bayağı 😊
Asliormanci irmakyalcin tabiki hepimiz öyleydik kuzum biraz daha sabret 12. 13. Haftada bitecek iştahım artacak ;)
irmakyalcin Asliormanci Gzdeee11 İnşallah bir an önce düzelir çünkü perişan haldeyimmm. Allah yardımcımız olsun inşallah
Gzdeee11 irmakyalcin ilk gebeliğimde doğuma gidene kadar kusmuştum 2. Gebeliğim şimdi ara ara midem bulanıyor ama çok da kötü olmuyorum çok aç kalmamaya dikkat edin çubuk kraker ve yeşil elma iyi geliyor
Esraod 11 hafta olduk ben hemen annemin yanına kaçtım. Sabah akşam oluyordu şimdi şükürler olsun sabah iyi sadece akşam kusuyorum. Yemeklerin içine zencefil öneriyorum ben de bir nebze de olsa işe yaramıştı internetten de araştırabilirsiniz.