miraninannesi_ Tiiffany ee ben sadece patates yiyorum sürekli patates kızartma fırında püre istiyor canım annem cocuk pststes doğacak diyo :))))
Elifengin miraninannesi_ tek değilmişim☺️ Bende iki güne bir patates kızartması, geri kalan günler haşlaması🤣🤣
miraninannesi_ Elifengin valla patatesin her hali tek sıkılmadığım şey bu oldu demekki potasyumumuz eksik 🙈
Bebisinizz Tiiffany bugün canım kabak tatlısı çekti akşam eşime kestirdim kabağı şekere yatırdım yarın yapıp yicem inşallaaahhh🤤 bide çok fena ev yapımı turşu çekiyor canımm 🙈
Zuhalbahri @Tiiffany 2 gündür dondurma istiyorum ama doğuma az kaldı hasta olurum diye yedirmiyorlar yarın yiyecegim ama
Kbramhmt Bende bir turşu ve şalgama sarmış durumdayım 10 haftalık bebiş tuzlu şeyler seviyorum ama şalgam ve turşu aşırı iyi geliyor ama sonrası bol susama oluyor ödem oluyor maalesef internetten baktım kız diyor cinsiyetini
9ay10gun Tiiffany ilk gebeligimde doğru düzgün hiç bişey istemedi canım özellikle şu olsada yesem demedim. İkincide Allah’ım duemuyor bogazim🤣 birgün domates bifun kızarmış biber birgün simit bigun boza surekli aklıma bişey düşüyor 🤣