baby3_ Kleopatra- ben sağlıkçıyım çocuk doktorumun da tavsiyesi bu yönde fitil vermektense bebeğe yada ufacık el kadar bebeğe zeytinyağı içirmektense bu yöntem daha uygun . Karar sizin eskilere kulak aldırmayın derim. O mamaya alışana kadar bunun olması normal. Ayrıca sürekli yapmayacaksınız çok zorda kalırsanız ıkınıp ağlarsa yaparsınız. Alışma diye birşey olmuyor
Kleopatra- Enel Denedim, ama hala yapmadı malesef ki. Randevu almaya çalışıyorum doktora götüreceğim.
Dark Kleopatra- normal aslında bir süre. Sakın popoya çubuk sokup müdahale etmeyin lütfen birçok doktor buna karşı, yapısı ve florası etkileniyor Karnına masaj yapın bol bol
Enel Dark ben mama da veriyorum daha önce zeytinyağı ile yapmıştı dün ve bugün yapmadı normal mi acaba bilginiz varmı
Dark Enel birkaç gün normal görülüyor, bebeğiniz sancı vs cekemiyorsa çok endişe etmeyin. Çok rahatsızlık verirse doktora danışın tabi
Kleopatra- Enel Hangi mamayı kullanıyorsunuz. Çok büyük ihtimalle mamadan olmuştur. Biz sma kullanıyorduk aptamile geçtik, üstüne bir kaşık kaynamış kimyon verdim 1 saat sonra çok güzel yaptı kakasını.
Enel Dark sancı yok gazınıda çıkarıyor idrarını da yapıyor teşekkür ederim rahatlattınız beni yarın da yapmazsa götürücem artık
Kleopatra- Enel Evet, dün götürdüm. Mamadan olduğunu söyledi. Ve gitmeden kakasını yapmış olduğu içinde sıkıntı olmadı. Doktora gitmeden bir önceki akşam yapmıştı zaten.