Aselnisa_16 kızlar merhaba öncelikle ☺️şuanda 9+5 deyim 11 haftalıkken kontrolüm var sizce cinsiyet öğrenebilir miyim kızımda tam 3 aylıkdı öğrendiğimde ama her bebek farklı heyecan farklı tecrübe bu kadar erken öğrenen varmı acaba?
Dlkzz Aselnisa_16 canım ben 16+4 üm. Nasipse 2 gün sonra öğreneceğim. En sonki muayenemde 12 haftalıktım doktorum tahmin yapmadı. 16. Haftayı bekle dedi bende merak içerisindeyim.
qnsmLk Aselnisa_16 net olmuyor bende kızımı 12 de öğrendim şuan oğluma hamileyim 21. Haftamda detaylı ultrasonda öğrendim
Sibelcnr Aselnisa_16 21 deyim daha ogrenemedim bile haftaya detayli ultrasonum var umudum orda öğrenmek 😬
Aselnisa_16 Dlkzz belli aralıklarda herkesin kızı oluyor sonra bi bakıyorum herkesin oğlu benim gebeliğime yakın olan kişilerin cinsiyetini bu yüzden çok merak ediyorum 🤣
Aselnisa_16 qnsmLk sabah bulantınız oluyor mu oğlunuzda benim kızımda çok oluyor du bunda da sabah bulantılarım var o yüzden buda kız gibi hissediyorum 🤣
qnsmLk Aselnisa_16 ikiisinde de bulantım olmadı ikisinde de uyku oldu sadece ekşi ve tatlıyı aynı istedim bende farklı bir belirtisi olmadı yani
Dlkzz Aselnisa_16 Gün içerisinde bende bazen kız hissediyorum bazen erkek cok değişkenim bende. Aynı haftalarda olduğum kişilerin cinsiyeti ne bilmiyorum ama insan cok merak ediyor ya
Aysegul-duzgun Dlkzz bende çok merak ediyorum tabi önemli olan sağlıklı olması ama daha ogrenemedik 24.haftamdayim
Aselnisa_16 2prensesannesiiii 10 kasım benimde ☺️sizi çok görüyorum sürekli denk geliyoruz bir lez daha böyle denk gelmiştik hatta ☺️hatırladım sizi
2prensesannesiiii Aselnisa_16 yakınıma 10 haftalık erkek demişlerdi şimdi oğlu 3 yaşında maşallah 🧿🥰 inşallah bizde erkek öğreniriz cihaz kalitesiyle alakalı bide bebeğin göstermesiyle
Aselnisa_16 2prensesannesiiii yaa şuanda üniye gidiyorum ama değiştiricem gibi duruyor uzak kalıyor bana
Aselnisa_16 2prensesannesiiii kız güldürdün beni 🤣öyle üniye değil hastane olarak üniversite hastanesine gidiyorum canım benim ☺️
2prensesannesiiii Aselnisa_16 ya hahaha 😂😂😂 bende güldüm şuan 🤣 üniversite anladım şuan içim içimi yiyor kitap açmadım üni deyince akıl oraya kaydı ya🥴😂
Aselnisa_16 2prensesannesiiii kız benim bitane daha var çocuk bide hamileyim bide üniversite olsa kafayı yerdim heralde