Ceylan_56- Yagmurns1 doğumum çok güzel geçmişti çok memnun kalmiştım onlardan.şimdiki gebeligimdede burda Kars’ta yapicam❤️ insallah
Ceyda76 Yagmurns1 merhabalar bız Kağızmanda yaşıyoruz ailem orda daha doğrusu biz hep pembe Hanıma gidiyoruz oldukça ılgılı nazık .
Oslemasel esranalpr Aaa bende kağızmandayım, ben Ömer hocaya gidiyordum, izne çıktı bugün, 38 haftalığım son anda hastane doktor arayışına girdim maalesef
esranalpr Oslemasel evet ömer hocanın son günüydü tayinde isteyecek gelip gelmiceği belli değil doğumu nerde yapmayı düşünüyosunuz
Oslemasel esranalpr Kars düşünüyordum kime söylesem çok kötü diyorlar, buharayı Erzurum araştırıyorum şimdilik
surprizyumurtam- Yagmurns1 merhaba bende Kars’a yeni geldim ama şuan özelde pembe hanımda takipliyim son haftama girdim bgun 39 hafta.oldu acaba arastrma hastanesi ücretli normal doğum yapıyor mu bilginiz var mi
Yagmurns1 surprizyumurtam- ücretli sezaryan yapıyor ama normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum benimde normal devleti istemiyorum Erzurum buhara da dogurucam galibs
Zynppp4 surprizyumurtam- Doğumunuzu nerde yaptınız acaba bende normal düşünüyorum ama Kars araştırma normal doğum yaptırmıyor diyorlar
surprizyumurtam- Yagmurns1 Erzurum yol olarak uzak yetişebilecek misiniz ben biraz yoldan korkuyorum doğum ne zaman olur belli değil ne gunu ne saati eşim görevde filan olursa son dakika yetisip edemem korkuyorum arastrma keşke ücretli normal doğum yaptirsaydi bari
Yagmurns1 surprizyumurtam- bende çok isterdim burda olsa hemen yapardım dün erzurumdaki doktoruma gittim kontrole yetisirsin dedi ilk doğumun olduğu için hemen dogurmazsin dedi de bakalım
surprizyumurtam- Ald36363 sezeryan yaptıracak mi peki? Müjde hocanın özel muayenesi var mı acaba kaç gündür arıyorum yok diyorlar
surprizyumurtam- Oslemasel benim şuan için doğum şeklim bile belirsiz devlete gittim pekte öyle doğumum için bir ilgi göremedim haftam gelmiş nst de sancım var ben hissetmiyorum acilmam yok sadece haftaya kontrole gel deniyor da yani ne yapmam gerek ne olacak rehber olacak kimse yok bence blmiyorum napicam siz naptnz