melikeylmzz arirangg Sperm Testi yaptırdık Hormon Testi yaptırdık Ama bende çikolata kisti ve PKO çıktı
Songul-49 Lilyumfokimum havuc cok tuketmeyin hatta baya azaltın prolaktin süt hormonunu yükseltiyor oda gebe kalmayı önluyor.
Anneperi melikeylmzz doktora gittim tahliller yapıldı rahim filmi çekildi soğan suyu içerek kistim vardı onu küçülttüm 1 yıl ilaç tedavisi ile küçülmemişti. İnofolic combi folik asit başladı doktor kisti olan kişilerde biraz yumurtalık lar yavaş gelişir dedi bu diğerlerine göre hızlı geliştirdiğini ve kolay hamile kalındığını gördük dedi 2 ay kullandım hamile kaldım
Anneperi Mucizemolsunn İlk ay mavi kutu aldım ikinci ay pembe kutu içtim hamile kaldım. Yumurtlama belirtilerini de belirgin hissedeceksiniz. Daha fazla istek sonra şeffaf ıslaklık akıntı oluyor. birde bana regl biter bitmez yumurtladığımı düşünüyorum diyorlardı regl biter bitmez deneyin sağ kasığım her regl sonrası ağrıyordu doktor kadınlar sağ yumurtlamayı daha çok hisseder dedi ağrı 5 6 gün sürüyordu o günler dene herkes aynı gün yumurtlamaz dedi. Regl den sonra 14 gün 17 gün sonra diye beklemeyin
Mucizemolsunn Anneperi gerçekten doğru ,ben de hep sağımda hissederim,sanki üşütmüş gibi bi bi ağrı,1 gün sürüyo bende de ,genelde geçen ay 11. Günde hissetmiştim ama değişiyor tabi ondan önceki ay 13. Gün hissetmiştim, inşallah kalitesini de artıtır🤲🏻
EmineSerdar melikeylmzz ben kan degerlerim düşüktü b 12 demir d vitamini tiroid ilacı kullandım hamile haberimi aldim
mervebeklevic melikeylmzz hamile kalırsan soğan suyu söker düsük olur. Adetliyken tüket cocuk denerken tüketme soğan suyunu