Yarenn92 melikeylmzz eşimle birlikte vitamin içtik doktor vermişti en son ben rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım
Serife_1414 melikeylmzz kuzum soğan suyu iç 1 hafta boyunca soğan suyu kaynat aç karnına sabahları iç cnm faydasını görürsün
umena Ayda hamile kaldım Ersağ markasının hayıt ekstratını hap olarak kendim için aldım, eşime de Ersağ markasının maca kapsulunu aldım ikimizde kullandığımız ayda hamile olduğumu öğrendim
en_guzel_emanetlerim umena bende ayni şekilde komşumun zorlamasiyla inanmayacak kullandım dediğin gibi ama çok çok işe yaradı
Aslantugba umena hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🐞 bian eşimle hamile olduğumuzu öğrendik diyeceksin sandım😁
Songul-49 Lilyumfokimum havuc cok tuketmeyin hatta baya azaltın prolaktin süt hormonunu yükseltiyor oda gebe kalmayı önluyor.
umena melikeylmzz hayır Ersağ avon gibi düşünün öyle bi marka ama bitkisel tamamen doğal ürünleri internetten bakabilirsiniz
meleklerin_annesii Serife_1414 aynen soğan suyu da işe yarıyor , o sürede bide folik asit başlarsa daha çabuk hamile kalır
mervebeklevic melikeylmzz hamile kalırsan soğan suyu söker düsük olur. Adetliyken tüket cocuk denerken tüketme soğan suyunu
EzgiOzdmr melikeylmzz clife diye bitkisel Bir macun kullanıp 1 ayda hamile kaldım. İnstagrama yazarsan bir sürü örneği var incele istersen.
Gamze-07 melikeylmzz Doktorun neden gebe kalamadığın konusunda tam olarak ne diyor? Benim 4 yıldır çocuğum olmuyordu ve denemediğim bir şey kalmadı. Çikolata kisti sebebiyle tüp bebek ile hamile kalabildim.
melikeylmzz Gamze-07 PKO ve Çikolata Kisti var ddi Rahim filmi istedi rahîm filmini göreyim sonra tedaviye başlarız ddi