Lionmother Kızlar 1 kürtajım var doktor genetik test istemedi ama ben yaptırmak istiyorum en azından pıhtılaşma sorunum varsa önlemini erken alırım diye. Kadın doğum istemeden tıbbi genetiğe randevu alıp bu testi yaptırabiliyormuyuz ? Devlette yaptıranlar yardımcı olabilir mi ?
zeyneppp001 Lionmother benim 2 dusugum vardi ilk olan kimyasal gebeligi dusuk saymadi ve gerek gormedi doktor. Ben icim rahat etmedigi icin yaptirdim sizin gibi ve pihtilasmam cikti. Kimse yonlendirmeden Sehir hastanesinde tibbi genetik bolumune randevu almistim. Yalniz tek dusuk icin test yaparlar mi emin degilim
ffatma1 Lionmother kendi isteginle yaptirabilirsn supheleniyrm kayiplrm var dersn bende oyle yaptrdm genetik ve ileri derece pihtilasma cikti 2dusukten snra anlayabldm malesf
Happycatt Lionmother yok öyle birşey demediler üniversite hastanesinde yaptırdım ben olayı anlattım yaptırmak istiyorum sonraki gebeliğim için dedim yaptılar
Asiiilmom Happycatt daha önce 1 kayıp vardı sadece o şekilde mi hastaneye başvurdum canım, birde hangi bölüme randevu almak gerekiyor
Asiiilmom Happycatt tamam canım sağol, benimde 1 düşüğüm var şuan 2. Hamileyim takip.eden doktor çok önemsemedi ama insan kafaya takıyor yine ne olur olmaz diye, sen univ. Hastanesine mi yoksa araştırma hastanesine mi randevu almistin canim
Lionmother zeyneppp001 Kürtajım kalp durması nedeniyle olmuştu erken haftada canım. Ben de randevu aldım şimdi araştırma hastanesinden genetik bölümü için. Olmadı 1 tanede düşük var evde düşürdüm derim bu testi yaptırırım. İçim rahat etmiyor çünkü bir kayıp daha asla kaldıramam.
zeyneppp001 Lionmother yok canim farketmiyo aclik tokluk sormadilar hic. Esinle birlikte gidebilirsen iyi olur. Genetik ve pihtilasma testi icin kan veriyosun. Esininde kanini alirlar muhtemelen genetik test icin
mminiginannesi10 Lionmother kendin randevu alıp gidebilirsin ama 1 düşükle bakarlarmı bilmem. 2 düşüğüm var diyebilirsin. Birini evde düşük yaptm de