Ecee_0661 Kkzm Teşekkür ederim aminn inşallah Rabbim sizin evladinizida anali babalı sağlıklı sihatli büyütsün inşallah dikisiniz vs. varmiydi kac kg doğdu sizinki? 🥰
Kkzm Ecee_0661 evet dikişim oldu ama kaç tane diye sormadım vallahi çok zor doğum yaptım kendimden geçmiştim. 3460 doğdu geçen burda anlatayım dedim linç yedim bana abarttığımı söylediler doğum sancısını psikolojim bozuldu
Ecee_0661 Prensinbenim Teşekkür ederimm aminn inşallah darısı sana olsun Rabbim gönlüne göre versiin insallah. ❤️
Ecee_0661 balkizinbebegii Evet çok doğru yazmışsınız herkesin doğumu farkli ve bu çok özel birsey ama sadece çektiğimiz acılar aynı 😂🥲 sağlıkla sihatle kavuşun inşallah yavrunuza. ❤️
Edaa2506 Ecee_0661 valla noktasına virgülüne kadar okudum siz 27 temmuzda doğum yapmışsınız bende 27 ağustosta hamile olduğumu öğrendim şimdi 4.aya gircez inşallah ama ilk başta hiç böyle şeyler aklıma gelmezdi ama zaman geçtikçe doğumdan korkmaya başlıyorum ya yapamazsam ya içerde ona bişe olursa diye normalde çok güçlü Bi insanım her konuda soğuk kanlıyım ama söz konusu insanın kendi evladı olunca öyle olmuyo deneyeminizi okumak hoştu en azından sonu mutlu huzurlu bitmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah., ❤️🌹
Ecee_0661 Edaa2506 Aminn teşekkür ederimki darisi sizin basiniza olsun inşallah, ama sakın korkmayin Rabbim güç veriyor vermeseydi insanlar 2. 3. cocugu nasil cesart edip yapsinlar sakın korkmayin simdidende olsa bol boll nefes egzersizi yapin ne kadar erken o kadar iyii ben son ayimda yapmistim faydası oldumu hemde cok oldu hic bagirip çağırmadım. 🥰
ozgeozcan Ecee_0661 amin inşallah zaten doğum anınızda bile bizleri düşünüp dua etmeniz çok güzel ❤️❤️❤️
Sevinc_musti Ecee_0661 mucize resmen yaa deniycem bende inşallah doğumumda çok teşekkür ederim 🥰 bir de doğumu hangi il de ve hastanede yaptınız devlet hastanesi mi özel hastane miydi
Ecee_0661 Sevinc_musti Aynen öyle mucizevi birşey rica ederim , Gebze özel yüzyıl hastanesinde yaptım canım sen hangi şehirdesin?
Hycnlbklys Ecee_0661 35. Haftamdayım ilk defa medicale gittim görevim gereği gebzede araştırma yapamadım. ailem burada diye doğuma geldim. hangi hastane hangi hoca iyi çok bilemiyorum ancak Mine ATLI hocayı çokça duyunca gitmek istedim ama sizde çok güzel şeyler yazmışsınız çok zor bi seçim hangisinin iyi olacağıı bilemiyoruz malesef🤷🏻♀️
Ecee_0661 Hycnlbklys Tabikii dogru haklısınız ama normal doğum yanlisi doktor bulmakk çok önemlii benim doktorum basından beri öyle,mine hanimida duydum orada iyi diye kendiniz bilirsiniz bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz
Hycnlbklys Ecee_0661 geçici süreliğine şırnakta yaşıyorum, doğum için gebzede ailemin yanında bulunuyorum, inşallah tüm hamişlerimiz sizin gibi en doğru tercihi yapar ve sonrasında güzel anılarını paylaşır, bu iş birazda şans nasip😊
Sumeyyemehmet_erdem Ecee_0661 ben internetten biraz araştırdım iyi olmadığı söyleniyor eşim yoksa aldı yapim dedim ama ikilemdeyim
Ecee_0661 Sumeyyemehmet_erdem Adi üstünde internet canım ne kadar doğru olabilirki burdada farkkettinmi bilemiyorum cogu kisi bu ot sayesinde daha güzel doğum gerceklestirdi inanc cok onemli inanarak alır ve yaparsan faydasini görürsün. 🥰
Ecee_0661 Sumeyyemehmet_erdem Hmm ben hic girip internete bakmamistim sen deyince baktim ama olumsuz yorum göremedim kendi tercihin tabiki canim dediğim gibi inanarak alip inanarak yaparsan çok faydasini goruceksin. 🤗