Sumeyyemehmet_erdem Ben otu daha önce duydum hatta eltimde kullandı ama eltimin çatısı bizimkine göre çok farklı olduğu için onun normal olmadı peki onu ne zaman suya koymam gerekiyor
Ecee_0661 Sumeyyemehmet_erdem Yukarıda yazmıştım tam okudunmu bilemiyorjm hastaneye gidip yatış verilip odaya geçtiğin zaman sanci başladığı zaman yani az hafifde sancin olsa cokda olsa o zaman yapiliyor
Ecee_0661 Sumeyyemehmet_erdem Annem okuduğu için orasini bilemiyorum canim unutmazsam sorayim senin için
Hividarin Ecee_0661 Umarım dediğiniz gibi rahat geçer benimde tüm hamilelerinde 😊kızım 11 aylık ve ben 27 haftalık gebeyim aşırı zorlanıyorum bu halimle bebeğimi bile kucağıma alamıyorum siz düşünün benimkiler arasında çok fark yok ama siz bence 2 yaş 3 yaş kadar ara bırakabilirsiniz tabi arayı çok açmak istemiyorsanız 😌
Ecee_0661 Hividarin Olsun şimdi zorlaniyorsunuz ama ileride peş pese büyüyüp okula vs. gidicekler o zaman iyiki pes pese yapmisim diyeceksiniz.
Kkzm Ecee_0661 evet dikişim oldu ama kaç tane diye sormadım vallahi çok zor doğum yaptım kendimden geçmiştim. 3460 doğdu geçen burda anlatayım dedim linç yedim bana abarttığımı söylediler doğum sancısını psikolojim bozuldu
Ecee_0661 Kkzm Ne alaka ya yaşayan anlar demekki onlar yasamamislar kac tane kemigin aynanda kirilmasi deniliyor zaten dogum asamasi falan degil bencede sadece sanci asamasi cok zor ömrümde öyle bir aci yasamadim ama sonucu cok guzeldi prensesime kavustum gine olsa gine dönerim o güne. 🥰
Kkzm Ecee_0661 evet ben de anlamadım psikolojimi bozdular hakaret ettiler resmen kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşa dememişler
Hycnlbklys Ecee_0661 geçici süreliğine şırnakta yaşıyorum, doğum için gebzede ailemin yanında bulunuyorum, inşallah tüm hamişlerimiz sizin gibi en doğru tercihi yapar ve sonrasında güzel anılarını paylaşır, bu iş birazda şans nasip😊
Hividarin Ecee_0661 herkes öyle söylüyor ama gel gör ki çöktüm bu genç yaşımda 28 yaşındayım hissettiğim 50 🤣
Hividarin Ecee_0661 İkinci yavruşum planlı değildi nasibi varmış ki böyle üst üste oldu diye düşünüyorum..Yardımcı olacak kimsede olmayınca böyle zor oluyor annemler kayınvalidemler başka şehirdeler.yanımda olsalardı bu kadar zorlanmazdım asla, bebeğime bakarlardı birazda olsa ilgilenirlerdi benimde kendime ayıracak vaktim olurdu en azından öyle düşünüyorum.tabi herkesin hayat şartları farklı durumlar değişkenlik gösterebilir 😀gözünüzü korkutmak istemiyorum kesinlikle artısı ilerde çok çok olacak inanıyorum buna 😊