Semakutukcu Fatma_tole tarihler aynı olunca yazmak istedim benimde geç döllenme ama korkma dedi doktor bende dün duydum çok şükür kalp atışını rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
eknsnsr98 Ummum 10 Eylül sat 5+4 keseyi ve yolk kesesini gördük suan 7+4 daha gitmedim kalp atışı için
Bebekliannee Sinem94 teşekkür ederim canım. Aynen keseyi görmeye çok heyecanlıyım. İlkinde bu kadar heycan yoktu valla 😀
Bellabells Ummum 23 Eylül son adet tarihi.gebelik testi yaptım pozitifti.doktora gitmedim.bulantılarla mücadele ediyorum 🤢
Bebekliannee Sinem94 oo masallahh. Valla birşey olmuyor illa hatırlanıyor . Bazen bende diyorum keşke okula filan başlayınca olsaydı ama olmuşa çare yok 🐣 doğunca 3 yas olacak aralari hayirlsii olsun .
Sinem94 Bebekliannee süpriz mi oldu bu gebeliğin 3 yaş gayet iyi beraber büyürler 🥰 biz çok uzattık arayi ☺
Bebekliannee Sinem94 sürpriz de değildi. 1.kizim 1yil sonra ilaçla oldu. 2yil korundum dedim buda herhalde zor olur bir kere deneyelim dedik. Sadece 1 kere korunmadik onda da tuttu 😀