Meltemtml Yarın hem devlet hastanesi hem özel hastanede randevum var 10 gün önce detaylı ultrason da görmüştüm oğlumu çok net değildi yarın daha net görücem inşallah 🙏🏻 sizler ne zaman gördünüz bebişleri❤️
Papatya1997 Meltemtml en son 33+4 de gördüm Suan 36+2 yız yarın saat 10 da gorecegım allahım nasıp ederse 🙏🙏
Btlklnc Meltemtml veriyor canım tabi. Sen sormak istedigin her seyı sor cekınme . Bide doktor söyler yıne aklında bulunsun muayeneden sonra 10 gün içinde ücretsiz bir kere daha gitme hakkın var ben gidiyorum ayda ıkı kere gitmiş oluyorum :)
Btlklnc Meltemtml Niye desin o bi doktor sende muayene olmaya gidiyorsun :) özelde mi dogrumak istiyorsun devlette mi ona karar verdin mi
Meltemtml Btlklnc son ana kadar değişebilir ablam devlette doğurdu hiç memnun kalmadı 18 saat bağırdı o yüzden korkuyorum
Btlklnc Meltemtml Böyle söylersın ozaman karar veremedıgını hem özelde hem devlette muayene olmak istedigini belirtirsin
Meltemtml Btlklnc takipsiz hasta kabul etmiyorlar diye duydum en azından bi kaç kere gideyim bi sorun olursa oraya kayarım diye düşündüm
Meltemtml Btlklnc kaç haftalıksın ben 16da öğrendim devlette sonra detaylı yı adü de yaptırdım orda kesinleşti erkek olduğu
Btlklnc Meltemtml 16+4 olduk detaylıyı adüde yaptırmayı düsünüyorum bende 250 tl falan dediler medınovada 700 🤯
Meltemtml Btlklnc 203 tl 10 gun önce yaptırdım Niyazi Alper di doktorun adı ama hiç memnun kalmadım simsiyah oda hiçbişey göremedim doktorun da sesi çok kısıktı bebeği butun olarak göstermedi bölüm bölüm gösterdi kapattı direk fotoğraf bile vermedi