Kardii Kızlar 15+3 günlük hamileyim akıntım oluyor diye günlğk pedi koydum akşam hamileliğimden bu yana ilk kez ama afedersiniz sol ve sağ dudaklar şişmiş semsert ve yanıyor acaba nedendir biliyor musunuz normalde de kullanıyordum ama hamile kaldığımdan beri gerek yok diye kullanmıyordum takıyım dedim pişman oldum pişik olmuş gibi yanıyor ama değil ne olabilir 🤔
Neroizm Kardii kasidiniz mi? Mantar olabilir, enfeksiyon kapmis olabilir. Kasintiniz var mi? Akintiniz beyaz veya sari renkte mi? Kokulu mu? Bunlarin tamaminin onemi var. İsterseniz direk bir doktora gidin zira test yapilmasi filan gerekebilir
Prenseskuzum Kardii ben basindan beri kulanyrm öle bi durumla karşılaşmadım 🤔 Neroizm arkadaş dogru soluyor doktora gitseniz iyi olur 👍
Sinemiraz Kardii günlük pedler sağlıkşı değil ne hamilelikte ne de hamilelik dışı kullanımı kesinlikle önerilmiyor . Doktorum ona vereceğin para ile bol iç çamaşırı al sık sık değil demişti.
Durdudiler Kardii ben kağıt havlu kullaniorm her lavaboda degstriorm hem daha sağlıklı hem daha temiz oluo
Kardii Neroizm kaşınma filan yok akıntım şeffaf dün sadece çok minik bi şekilde sulu beyaz akıntı geldi o kadar koku filan da yok 4 gün var kontrolümede şimdi gidersem cinsiyetine bakmazsa birde 😑
Neroizm Kardii ne ilgisi var 4 gun sonra yine gidersiniz su an en azindan bir acile filan gorunun de tehlikeli herhangi bir sey var mi o ortaya ciksin. Vajina dudaklarinin sismesi farkli seylere isaret edebilir. On taraf baska bir seyin arkasi baska bir seyin gostergesi olabilir. Hemen gidin beklemeyin.
aylince23 Kardii canım sonuçta pedin altını küloda yapıştırıyoruz plastik o kısım.. öyle düşün enfeksiyon olabilir hamilelikte daha çabuk enf.kapılıyor. ben günde 3 kez külot değiştiriyorum ped takmıyorum. Bi yere giderken bile çantama külot koyuyorum😁 ve beyaz pamuklu külot olsun dedi doktorum.
Smrk Telefonla arayıp doktorunuzu bilgilendirin. Günlük pedler çok hızlı bakteri üretirler o yüzden doktorlar tavsiye etmiyor. Bunun yerine akıntın varsa sürekli iç çamaşırını yenilemelisin ve pamuklu giymelisin.
Kardii Smrk doktorum erkek çekiniyorum sormaya iç çamaşırımı değiştiriyorum sürekli ama dikkat etmeden alıyorum pamusuzdu pamukluydu
Kardii Neroizm Kayınvalidemi arayayım da gidelim o zaman başka çare yok teşekkür ederim cevaplarınız için
Smrk Kardii çekinmeyin çekinecek bi durum yok kendinizi düşünün hatta bebeğinizin sağlığını daha çok düşünün enfeksiyon bebeği etkileyen bir durum. Açık açık anlatın doktorunuza
Smrk Prenseskuzum ben 3-4 kere vajinal enfeksiyon geçirdim her yıl mutlaka oluyorum. Doktorum bana çok zor kalırsan en fazla 2 saat kullan ama asla önermiyorum çünkü çok hızlı bakteri üretir iyileşemezsin o yüzden iç çamaşır değiştirmen en sağlıklısı demişti. Şuan bide hamilesin enfeksiyonlara vücut daha açık oluyor dikkat et mümkün olduğu kadar.
Prenseskuzum Smrk bende doktor dedi diye surekli kulaniyorum tuh 😓 dogru diosun dikkat edicem tesekur ederim cnm ❤