Cahillik yapmayın arkadaşlar doktor bir zarari olsa verir mi. Bende bir gun karin agrisi ve mide bulantisi şikayetiyle acile gittim. idrarimda az miktarda enfeksiyon çıkmısti. ilk etapta az gorundugu icin ilac kullanmayalim hemen dedi cunku antibiyotik kullanmak gerekiyor. Bir kaç hafta sonra sikayetim artti tahlilimde tekrar cikti ilerlemişti. tek doz suya kariştirma tozu verdi. Birde bitkisel bir ilaç verdi yine antibiyotik içmeyelim hemen dedi. Onlari da kullandim. Şuan 34+3 teyim. enfeksiyonum idrarimdan kanima geçti şimdi mecburen antibiyotik kullaniyorum. Eger kullanmazsak bebegine geçebilir dedi. Üstelik karın ağrilarim yuzunden rahmimde yumuşama oldu ve erken dogum riskine girdim iğne oluyorum extra açilmam başlamasin diye de ilac kullaniyorum. Resmen şuan bir torba ilacim var ve hepsini içmek zorundayım. Belki de en basindan antibiyotik kullansaydim bu raddeye gelmeyecekti. İyi düşünün bebeginizi düşünün ona göre karar verin. Evet ilaçlar bebege zarar verebilir ama bu hastaligin ona verebilecegi zarardan daha kucuk bir ihtimal. Her duydugunuzu yapmayın nacizane tavsiyem