baby3_ ikizannesi23- benim ikizlerimde 19. Haftada 4 cm açıklıkla acil serklaja alındı. Sadece dikiş tutuyordu 0,5 mm di . Hunileşme hep vardı.
Asyaninannesi58 Ozlmalbayrak hepimiz aynı şeyi istiyoruz🤲🏼 İnşallah burda bu yollardan geçip bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alma hikayemizi de yazarız 🥰
pamukmom Asyaninannesi58 ben 26 haftaöda hunileşti,hala aynı duruyo😀 geçmiyor ama bi sorunda olmuyor dikiş durduğu sürece
Asyaninannesi58 pamukmom ya içim rahatladı şimdi. Kaç haftalıksınız peki? Acil serklaj mı olmuştunuz yoksa önlem amaçlı mı
pamukmom Asyaninannesi58 20 haftalık düsük sonrası 2.gebelikte sürekli takip ediliyordum başta serklaj yapılmadı.birden kısalma olunca 15 de hemen serklaja aldılar .şimdi 34 haftalığım
Asyaninannesi58 pamukmom ya haftanız çpk güzelmiş inşallah bizim de az kaldı hayırlısıyla geliriz o haftalara 🥰
goncisko Bana da hunilesme var dedi doktorum. Cuma günü serklaj yapıldı. Açıklık falan olmadığını söyledi. Hunilesme olunca ne oluyor dikiş varken hunilesme olmasi tehlikeli mi
Asyaninannesi58 goncisko benim de bi bilgim yok ama anladığım kadarıyla çok büyük bi sorun değilmiş. Doktor suyun gelmediği sürece korkma falan dedi bana
goncisko Bana da hunilesme var dedi doktorum. Cuma günü serklaj yapıldı. Açıklık falan olmadığını söyledi. Hunilesme olunca ne oluyor dikiş varken hunilesme olmasi tehlikeli mi