cimcimemmmm Asyaninannesi58 bende de var hunilesme . O haftalarda hunilesmem devam etti yine 32 de ufak bi lekeyle gittim 1 cm açıklık olmus düzensiz sancilarimda vardi . Suan 34 teyiz (dikiskerim 32 de alındı acikliktan dolayi) bugun 2 cm olmus . Ilaclarda geciktirmek çalışıyoruz dogumu serumlar felan takıldı hastanede yattım şimdi evde yatiyorum bol dinlenme verdi sadece wc ,yemek ihtiyaci
pamukmom Asyaninannesi58 ben 26 haftaöda hunileşti,hala aynı duruyo😀 geçmiyor ama bi sorunda olmuyor dikiş durduğu sürece
Asyaninannesi58 _aysenur8mikail_ 23+1 de 5 cm açıklık ve kesenin vajinaya sarkmasıyla serklaj yapıldı
Asyaninannesi58 baby3_ peki böyle en azından 5-6 hafta dayanır mı? Siz neler yaptınız hunileşme olduğunda?
Asyaninannesi58 baby3_ ya çok sevindim darısı bize inşallah. Neler kullandınız ve neler yaptınız o süreçte? Ben sürekli yatıyorum haftada 1 proluton iğne, günde 3 kere progestan, magnezyum kullanıyorum. Size doktorunuz ekstra bi şey tavsiye etti mi?
Ozlmalbayrak Asyaninannesi58 bende de hunileşme var dendi rahim kısalığı birde benim doktorum progestan200 verdi ve bol bol istirahat et dedi başka bişey demedi
baby3_ Asyaninannesi58 aynen o şekilde devam ettim sabah akşam progestan ama fitil olarak kullandım . Haftada 1 prolutun. Sürekli ayağımı kaldırıp yattım. Şimdi 1,5 yaşında ikizlerim var mecburen bu rahat yok tabiki. Yine yatcaksın diyo ama ne mümkün . Temizlik falan bıraktım resmen sağlıktan önemli değil
Asyaninannesi58 Ozlmalbayrak bana da aynısını dedi demekki yapılcak başka bir şey yok bu durumda. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Kaç haftalıksınız?
Asyaninannesi58 baby3_ evet mümkün olduğunca yatmak gerek sanırım. Ama güzel haftanız doktor 34ü görelim rahatlıcam diyor bize inşallah görürüz 🤲🏼
Asyaninannesi58 cimcimemmmm yaa çok şükür 34 e gelmişsiniz. Bana da doktor 34ü görelim en azından diyor hedefimiz o. İnşallah senin bebiş de durur haftasını doldurur tamamen. Darısı bize 🤲🏼
baby3_ Asyaninannesi58 amin inşallah bende şuan 22+4 üm . İnşallah yine o haftaları görürüz. İnsan korkuyor türlü türlü şeyler geliyo aklına.
cimcimemmmm Asyaninannesi58 aynen sukur canim. 2 doz ciger geliştirici de oldum ben . Insalah sizde de bu haftalari görürsünüz cok stres yapmayın hep dua edin. Bende derdim Allahim 30 lu haftalari gorur müyüm serklajli olduğum icn . Hep dua ettim hep guzel düşündüm bu günlere geldik elhamdülillah . Darisi size ve tüm hamile annelerimize olsun canim 🤲☺
Asyaninannesi58 baby3_ kötüyü düşünmeyelim çağırmayalım inşallah. Ben ilk bebeğimi kaybettim serklaja rağmen. Şimdi hep iyi düşünmeye çalışıyorum Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı. Kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏼
Asyaninannesi58 cimcimemmmm amin canım inşallah. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden zaten🤲🏼 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize🤲🏼