Msl13 Kızlar son ayda sizinde her gün her dakika başka bi yeriniz ağrıdı mı 🤦🏻♀️ ben artık dayanamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki ya ne yapmam lazım 🤷🏻♀️ geçecek mi
Merve201119 Msl13 35.ci haftamdayim kaburgalarımın agriyor oturduğum zaman sırtım agriyor yattığım zaman rahim agriyor yürüdüğüm zaman bebegin hareketleri canımı acıtıyor
Frhnn Msl13 her gün Bi yerim ağrıyor canım 30 a girdik göğüs kollar bacaklar bel kaburgalar.Evlatlarimizin canı sagolsun🌸
Msl13 sultan96 Rabbim şifa güç kuvvet versin ben kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ilaçta alamıyorsun ki iyi gelsin 🤦🏻♀️
Msl13 Rumiss biz 35 haftalık olduk inan ki zaman geçmiyor ki ağlarım geçsin bel vajina bacak hiç halim yok millet doğuma gideceği güne kadar fıldır fıldır iş yapıyor ben lavaboya gidip geleyim kemiklerim kırılıyor 🤦🏻♀️😭
sultan96 Msl13 Amin canım hepimize 🤲 evet ilaç alamiyorsun bitki çayı felan içmeye de korkuyorum çok zormuş
Msl13 Merve201119 ne yapcaz hiç bilmiyorum elimden tutan biride yok eşim yanımda değil hem ev işleri üstüme kalıyor hemde ağırlarım 😭
turana777 Benim bacaklarimin arkasi cekiliyor kiriliyor sanki, bazende boyle yukari dogru icinde bir sey hareket ediyor gibi
Sedamete Msl13 daha 25+4üm 1 aydır filan göğsümde baskı batma karıncalanma bezdirdi her geçen günde artıyor sonra çatı ağrısı diyorlar o var gün gün artıyor Allah yardımcımız olsun vakit olarak az kalmış sizin buna şükür 🙏🏻
mor_menekse Msl13 ya ben de son aydayim 2gundur ara sıra vajinamin içinr bıçak saplanıyor sanki 😞canım acıyor. Uzun sürmüyor ama endişe ettim neden olur .sizin oldu mu böyle bir şey
Frhnn mor_menekse bende de oluyor canım rahim kendini doğuma hazirliyomuş sanırım öyle duydum bende ani batma oluyor
Msl13 mor_menekse benim son 2 3 haftadır öyle o bölgedeki kemiklerim kırılıyor sanki özellikle yürünce ve uyurken sağa sola döndüğümde normal dedi dr. Annemlerde kız çocuğu aşağıda durduğu için öyle ağrıların olur diyor