Aysegul-duzgun Nrsnaozdn banada Dr 15.haftamda yüzde 60kiz gibi dedi pipisi küçükse geç belli olur dedi şuan 23+5hala ogrenemedik göstermedi sakliyor
Nrsnaozdn Aysegul-duzgun bizim ki gösterdi ama pipisi küçük olabilir dedi eskisi gibi değil doktorlar
Seyma65 Nrsnaozdn arkadaşlar doktor iki bacak arasında yani pipi görünümü olam ultrasyon resmini de çıkarttı gösterdi de erkek dedi kesin değişir mi ya bende o kadar yorum okduum ki. Kararsız kaldım
Papatyarslan Sevvl hahahah kılıfına da uyduruyorlar birde bu arada benim her zaman gittiğim doktor erkek diyordu doktorumu değiştirdim doktorla birlikte cinsiyette değişti Allahım ya😅😅🙈
Sehersavas Bende 15 haftalıkken gittim yüzde 90 kıza benziyo dedi 20+4haftalikken gittim 3 gün önce erkek dedi kafam karıştı sizce hangisi doğrudur ikisindede doktorlar farklıydı
Adel_Neva Sehersavas 20 haftalık tahmin daha doğrudur bence küçük halinde tam görememiş yanılmış olabilir doktorda ben de o yüzden şimdi kiz dedi bana doktor ama o havaya girmemeye çalışıyorum her şey değişebilir 🥰
Adel_Neva Nrsnaozdn ben de öyle düşündüm hatta gönlümde de erkek vardı ama anlık moda girdim yol üzerindeki mağazadan pembe bebek patiği aldım kıza da dünden hazırmışım ama kendimi tutup başka bir şey almayacağım inşallah 😂
Myagmur Adel_Neva bende 14 haftalıktı doktor kesin kız dedi ama gönlümden erkek geçtiği için hala erkek hissediyorum bir kızım var oğlumd olsun diye geçiriyordum gönlümden