Nrsnaozdn Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 kız dedi ama pipisi küçük ise tam belli olmaz dedi 16 haftalığım bu arada bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum
Sevvl Nrsnaozdn valla bana 1 ay boyunca erkek dedi şimdi kızmış dedi yanılabilirler tabi onlarda insan
Papatyarslan Nrsnaozdn benimde 9 haftadan bu haftaya kadar erkekti birden pipisi kayboldu ve kıza döndü 16.haftadayım😅😅 bilemiyorum bende güvenemiyorum
hayalperest2310 Sevvl aaa şaşırdım valla bende bugün öğrendim kızım olacak bana yine detaylıyı bekle dediler içime kurt düşürdüler 😅😅
Adel_Neva 14.haftadayım bana kız dedi bugün ama ben en başından beridir erkek hissediyorum bilemedim o yüzden iki hafta sonra yine gideceğim bu merakı yenmem lazım 😁
Myagmur Adel_Neva bende 14 haftalıktı doktor kesin kız dedi ama gönlümden erkek geçtiği için hala erkek hissediyorum bir kızım var oğlumd olsun diye geçiriyordum gönlümden
Sevvl yarendogann farketmez ama zaten 34 haftada doğırucam yarısı bitti bi oğlan bi kız başka doktora da gitmeyi düşünüyorum 😂
Sevvl hayalperest2310 valla bende şaşırdım anlamadım ne olduğunu biri net kız ama yine diğerine net demedi oymuyor benle doktor 😍😍
Fundaa17 12 haftadayken bana %90 kız dedi doktorum 16 haftalıkken iki farklı doktor baktı pipisini göremediler ama kıza benziyor dediler sizce kızmıdır 😊
hayalperest2310 Nrsnaozdn ben ikizler annesine yorum yapmıştım 16 haftalık tabiki büyük bellidir de ben 19 haftalık yani bugün öğrendim göstermeyen oluyo 😊