somurtkankedi Yeniiannecikk 110 takipçim falan var o kadar akrabam hepsi yabancı da kimse yok anlamadım öğlen giriyordum bi baktım sonra giremiyorum
Yeniiannecikk somurtkankedi bende böyleyim ha 100 kusur anca takipçim var kimseye yorum veya mesaj atmam ama niye böyle bişey oldu bilmiyorum
Tubatgn Yeniiannecikk 2 faktörlü kimlik koruması açık değil miydi? Bende 5 hesap birden kitlendi büyük ihtimalle takipçi ve talip ettiklerim 5 kişi eksildi.
Yeniiannecikk Tubatgn açık ama onu istemiyor onun olması yani size 2 faktörlü kimlik dogurulamadi gelmesi için sizin hesabınızın çalınması demek bu hesap çalma değil topluluk ihlali diyor saçmalığa bak 100 kişi anca var bende neyi ihlal edicem 😑
Yeniiannecikk usenmedimyaptimbirvelet he dogrulanmazsa kapanacak gibi bı yazı vardı ilk dikkat ettiyseniz ben hemen ekran görüntüsü almıştım
somurtkankedi Yeniiannecikk kötü olan telefon numarası için kod gelicekti gelmeyince üst üste tıkladım kod vermiyor 24 saat bekle diyor
Tubatgn Yeniiannecikk Büyük ihtimalle instagrama saldırı var o yüzden sordum onu benim hesabımda sıkıntı yok şu an için