DilarArslan GamzeCan bende 17yim bugün gittim aşı için bebeğin hareketlerini hissetmen lazım dediler ilk gebelik olduğu için de daha 2 3 haftayı bulabilirmiş hissetmem. Orda sormayı unuttum çok teşekkür ederim 💞
GamzeCan DilarArslan aşı için gittğimde kendileri baktı canım nts tansiyon falan sanada bakmaları lazımdı. Ama alet o kadar kötü ki insanı korkutuyor yanii bide haftamız daha kücük olduğu icin cok içten geliyor ses biz anlamıyoruz bilee
DilarArslan RamazanFuLyaUzuner ay ne güzel 😍 ben de gitsem duyabilirim o zaman. Ses olarak doktordaki gibi mi peki
Hafizeipek DilarArslan 19-20 den sonra dinliyolarmis ama bizim sağlık ocağı İzmir in göbeğinde olduğu halde fetal doppler cihazları yok 🤤
RamazanFuLyaUzuner DilarArslan yok canım böyle bebek telsizi gibi bi alet biraz daha derinden geliyo ses ama duyuyoruz yani şükür 😁
Aysenurozbay DilarArslan canm ben kilo vermeme ragmen cocgmun saglg iyiydi ama yinede erken duyduk biz bana dedi hemisirem bu kadr erken duymuyoruz saglik ocagnda dedi seninkini erken duyduk dedi
DilarArslan GamzeCan aşı için 20.haftayı bekliyoruz doktorum da öyle dedi bebeği net olarak hissetmem lazımmış. Bugüm tansiyon ve kilom ölçüldü. 17 haftalığım